27.05.2021.

12:05

Foto:

Hronika

OGLASIO SE ADVOKAT VELJE NEVOLJE I MARKA MILJKOVIĆA Evo u kakvom su stanju vođa krimi grupe i njegova desna ruka i ČIME SE BAVE U PRITVORU

- Moji klijenti Veljko Belivuk i Marko Miljković su zdravi, dobro raspoloženi i puni energije. Poštuju dnevni red u pritvorskoj jedinici, redovno izlaze u šetnju, treniraju i svakodnevno se upoznaju sa spisima predmeta i pripremaju odbranu - poručio je advokat Lazarević, branilac Belivuka i Marka Miljkovića, osumnjičenih za više otmica, likvidacija i mučenja. 

On je dodao da se Belivuk ne nalazi u samici već u grupnoj sobi i da je njegovo zdravsteno stanje odlično.

Podsetimo, Miljković i Belivuk uhapšeni su zbog sumnje da su na čelu jedne od najvećih kriminalnih grupa u Srbiji, koja se sumnjiči za otmice i ubistva.

Informer

Kuća strave u Ritopeku

Tokom istage, policija je u kući u Ritopeku, za koju je utvrđeno da je koristio Belivuk, našla mašinu za mlevenje mesa u kojoj su nađeni ostaci ljudskog DNK, pa se sumja da je ova kriminalna grupa svoje protivnike mučila, ubijala, a potom mlela u mašini.

Kriminalna grupa Velje Nevolje predstavlja ogranak zloglasnog kavačkog klana, i sumnja se da su neka od ubistava počinjena po nalogu vođe ovog klana Radoja Zvicera.