• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B92

24.05.2021

21:50

NOVE INFORMACIJE O VELJI NEVOLJI! Vulin poručio da će svi biti šokirani: Mislite da su ovi koje smo uhvatili jedini koji će da ubiju za novac?! E, PA NISU!

Vesti

NOVE INFORMACIJE O VELJI NEVOLJI! Vulin poručio da će svi biti šokirani: Mislite da su ovi koje smo uhvatili jedini koji će da ubiju za novac?! E, PA NISU!

Podeli vest

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin kaže da će svi biti šokirani i brojem i načinom krivičnih dela klana Veljka Belivuka

Upiitan da li ima novih detalja o slučaju Veljko Belivuk, Vulin kaže da postoji dovoljno dokaza da oni više nikad ne izađu na slobodu.

- Možete očekivati kada počne suđenje da se vidi sa kakvim razmerama zla smo se sukobili - dodaje Aleksandar Vulin.

Pre nekoliko dana uhapšeno je šest pripadnika klana, od kojih su četiri ostala u zatvoru, dodaje, naglašavajući da se uvek saznaje nešto novo.

- Ko im je prodao mašinu za mlevenje mesa, ko im je prodao oružje? - upitao je ministar dodajuću da se svaka cev balistički veštači.

- Vi mislite da su ovi koje smo uhvatili jedini koji će za novac da ubiju? Pa nisu - kaže Vulin.

Kaže da će svi biti šokirani i brojem i načinom krivičnih dela tog klana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija