11.05.2022.

11:49

Foto: Z.I.

Hronika

Maloletna devojčica pozvala brata i ispričala mu DA JE MAJKA ISEKLA SRĐANA?! Sin odmah došao na lice mesta i pozvao policiju!

 

Kako Informer nezvanično saznaje iz izvora upoznatog sa slučajem, zločin je prijavio sin ubice -  Tereze P. (46). Kako se pretpostavlja, njega je o zločinu obavestila maloletna sestra koja je bila u kući u vreme ubistva, a da je onda je i on došao na lice mesta i pozvao policiju. 

Maloletna devojčica je veoma potresena.

Informer

Kuća u kojoj su Tereza i Srđan živeli

Prema informacijama do kojih je Informer došao, policija je na lice mesta stigla sinoć ubrzo nakon prijave, oko 23 časa. 

Kako smo već pisali, Tereza P. (46) sinoć je prvo uspavala supruga Srđana (42), zaklala ga, a kada je videla šta je uradila uzela je motornu testeru, isekla Srđanovo telo i delove počela da kuva u loncu kako bi se otarasila dokaza. 

Informer

Srđan i Tereza P.

Kako naš sagovornik objašnjava, ubijeni je navodno imao prijave za nasilje, međutim, nije sigurno da su to bile prijave za nasilje u porodici, odnosno još uvek se sa sigurnošću ne zna da li je Tereza trpela nasilje od strane svog supruga Srđana. 

Tereza se nalazi u teškom psihičkom stanju, i za sada nije moguće obaviti razgovor sa njom.