• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Z.I.

11.05.2022

10:43

ISEKLA MUŽA, PA DELOVE TELA KUVALA U LONCU NA ŠPORETU! Policija zatekla jeziv prizor, najnoviji detalji masakra u Zrenjaninu!

Informer/Privatna arhiva

Vesti

ISEKLA MUŽA, PA DELOVE TELA KUVALA U LONCU NA ŠPORETU! Policija zatekla jeziv prizor, najnoviji detalji masakra u Zrenjaninu!

Podeli vest

Tokom noći u naselju Zeleno polje u Zrenjaninu dogodio se težak zločin kada je T.P. nožem usmrtila nevenčanog supruga Srđana P, a zatim telo isekla motornom testerom

Kako Informer saznaje supruga (46) je prvo uspavala nevenčanog supruga Srđana (42), a potom ga nožem izbola. U nameri da prikrije zločin njegovo telo je isekla motornom testerom.   

Kada su komšije čule gužvu i buku, pozvale su policiju koja je na mestu zločina zatekla jeziv prizor. 

Pripadnici MUP ušli su u prostorije porodične kuće u kojoj se desio masakr, i tamo zatekli lonac na šporetu u kome se kuvaju delovi tela nastradalog. 

Kako sazanjemo, ubijeni muškarac je imao psihičkih problema, a česte su bile svađe u kući o čemu svedoče i izajve komšija.

Kako nam je rekao izvor sa lica mesta, u toku noći privedena je još jedna osoba, sumnja se da je reč o sinu, koji je prisustvovao zločinu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Naomi Samuel

pre 1 godinu

Želim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala, molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, ali ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija