24.05.2022.

10:10

Foto: printscreen

Hronika

TUGA U KRAGUJEVCU! Preminula Milena koju je muž upucao u glavu!

Nesrećna žena biće sahranjena u sredu. Milenina porodica želi da se zahvali svim lekarima i onima koji su bili spremni da joj pomognu.

Kao i lekarima na VMA koji su bili spremni da je prime tamo u svakom trenutku, na žalost povreda je bila takva da je izgubila borbu za život.

Milena je radila u Drezdenu i planirala je da povede muža i decu da joj se priključe. U Srbiju je došla da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je zajedno da odu, znači upucao je dan pred odlazak - pričaju komšije.

Kada je pucao u nju, u kući su bila i njihova deca.

- Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - rekle su njihove komšije.

Policija satima ubeđivala Vladimira da se preda

Vladimir je uhapšen nakon višečasovnih pregovora i ubeđivanaj da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao. Policija ga je opkolila i satima pregovarala sa njim da se preda.