• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

21.05.2022

09:48

SADRŽAJ KOFERA OTKRIVA MOTIV PORODIČNE TRAGEDIJE! Pre nego što je upucana Milena je rekla da odlazi sama s decom, VLADIMIR NIJE SPAKOVAO STVARI?!

printscreen

Vesti

SADRŽAJ KOFERA OTKRIVA MOTIV PORODIČNE TRAGEDIJE! Pre nego što je upucana Milena je rekla da odlazi sama s decom, VLADIMIR NIJE SPAKOVAO STVARI?!

Podeli vest

Vladimir M. (40) u ponedeljak je u porodičnoj kući upucao svoju suprugu Milenu M. (35) u vrat, kako se sumnja, nakon svađe u kojoj mu je rekla da će u Nemačku otići sama sa decom. U koferima pronađenim u hodniku njihove kuće bile su samo njene i dečije stvari

Ranjena Milena, koja je radila kao doktorka u Nemačkoj, nalazi se u UKC Kragujevac, u teškom opštem zdravstvenom stanju, a njen suprug je u pritvoru. Na saslušanju se branio ćutanjem.

Kako nezvanično saznajemo, sumnja se da je kritične noći Milena, koja je došla u Srbiju kako bi napravili oproštaj i preselila i supruga i decu kod nje u Nemačku, rekla Vladimiru da će otići sama sa decom.

- U kući u kojoj je Milena upucana pronađene su spakovane samo njene i dečje stvari. Vladimirovog kofera nije bilo. Zato se sumnja da mu je rekla da ide bez njega i da je on poludeo - kaže izvor "Blica" iz istrage.

Da li je Milena došla u Srbiju i to saopštila mužu ili su se posvađali, ili on nije želeo da krene, za sada nije poznato i znaju samo njih dvoje. Međutim, Milena je u teškom stanju, a Vladimir se brani ćutanjem, te istinu nije moguće saznati.

- Komšije su pominjale da je on sumnjao da ga u Nemačkoj vara. Pominju i to da je možda video neke poruke u njenom telefonu i da je svađa tako započela - dodaje izvor.

Vladimir je, pred tužilaštvom rekao da je u "teškom psihičkom stanju" i da zbog toga "nije u stanju da iznosi odbranu".

Njemu se na teret stavlja krivično delo ubistvo u pokušaju i neovlašćeno držanje oružja.

Upucana žena nalazi se u teškom opštem zdravstvenom stanju i život joj je ugrožen.

- U ponedeljak, 16. maja 2022. godine, u našu zdravstvenu ustanovu transportovana je žena M. M. sa teškom telesnom povredom, opasnom po život, nanesenom vatrenim oružjem u lice. U toku dana, obavljena je hitna hirurška intervencija, u kojoj je učestvovao tim hirurga UKC Kragujevac. Pacijentkinja je na lečenju u Jedinici intenzivnog lečenja Službe za anesteziju i reanimatologiju u teškom opštem zdravstvenom stanju, životno ugrožena - naveli su iz UKC Kragujevac.

Foto: printscreen

 

Doktori koji su je operisali nezvanično su za Informer rekli da su njene povrede izuzetno teške.

- Njene povrede su izuzetno teške jer je metak napravio prostrelnu ranu i napravio veliko razaranje naročito na izlasku - objasnio je hirurg.

Upucao je dan pred odlazak

Kako su ranije navele komšije upucane žene, Milena je radila u Drezdenu i planirala je da povede muža i decu da joj se priključe. U Srbiju je došla da naprave ispraćaj.

- Sve su isplanirali, bili su spremni da se presele. Pozdravili su se sa rodbinom, on je valjda dao i otkaz u firmi u kojoj je radio da bi išao sa njom. Koliko znam, trebalo je zajedno da odu, znači upucao je dan pred odlazak - pričaju komšije.

Kada je pucao u nju, u kući su bila i njihova deca.

- Imaju dvoje male dece koja su bila u kući kada je on pucao u nju. Šta se tu desilo, niko ne zna, pričaju da misli da ga ona vara, jer tri godine već živi u Nemačkoj - pričaju komšije.

Policija satima ubeđivala Vladimira da se preda

Vladimir je uhapšen nakon višečasovnih pregovora da izađe iz automobila u kojem se zabarikadirao. Policija ga je opkolila i satima pregovarala sa njim da se preda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta
Društvo

"Tomahavk ima ogromnu količinu eksploziva, evakuacija je neophodna" - Niški deminer o uklanjanju neeksplodirane rakete sa gradilišta

Slađan Vučković (52), nekadašnji deminer Vojske Savezne republike Jugoslavije, koji je ostao bez obe ruke u razminiravanju Kopaonika, kazao je za naš portal da je pametno što je naređena evakuacija naselja Stevan Sinđelić jer ukoliko se sa gradilišta zaista uklanja Tomahavk, to ubojno sredstvo sadrži ogromnu količinu eksploziva – čak 454 kilograma.

20.04.2024

11:55

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija