23.07.2022.

09:59

Foto: printscreen/instagram/192_rs

Hronika

SNIMAK MESTA U KOM SE DOGODIO JEZIV ZLOČIN! U Futogu suprug ubio ženu nožem u dvorištu, a potom pokušao samoubistvo! (VIDEO)

Jezi zločin, kako je već Informer izveštavao, dogodio se sinoć oko ponoći, a kako smo nezvanično saznali brutalnom ubistvu prethodila je svađa supružnika.

Informer

Uviđaj na mestu zločina

- Navodno su u kući u trenutku svađe bili sin i ćerka. Naime, brutralnom ubistvu je prethodila svađa koju je skoro ceo komšiluk čuo. Ćerka je navodno pobegla neposredno pre ubistva. Inače, ovaj bračni par nije imao skladane odnose - objasnio je jedan od šokiranih komšija.

- Priča se da mu je nesrećna žena prošle godine, navodno ukrala 24.000 evra i pobegla, pa se vratila posle nekog vremena. Nisu imali baš skladan brak, ali ipak ovako nešto niko nije mogao ni da nasluti - rekao je komšija.

Nije poznato ko je i u kom trenutku obavestio policiju i hitnu pomoć ali oni su ubrzo nakon zločina stigli na lecu mesta. 

Veliki broj rodbine i prijatelja bio je ispred dvorišta dok je policija obavljala uviđaj. Ubrzo smo  saznali i da je M.M. pokušao samoubistvo i da je prevezen u bolnicu, ali još uvek ne znamo u kakvom je stanju - rekao je komšija. 

Nažalost obo je ko zna koji slučaj u kom su muškarci ženama presudili nožem a potom pokušali samoubistvo. Javnost još uvek nije zaboravila dva ubistva koja su se dogodila u Barajevu. Jedan od njih je izvršen gotovo na identičan način. Izbodeno nožem telo medicinske sestre S. S. (47) takođe je pronađeno u dvorištu, a osumnjičeni za njeno ubistvo pokušao je istim nožem pokušao sebi život.