• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

06.06.2022

12:41

NOVI DETALJI UBISTVA U BARAJEVU! Zoranov prijatelj otkriva šta se dogodilo pre tragedije!

informer.rs

Vesti

NOVI DETALJI UBISTVA U BARAJEVU! Zoranov prijatelj otkriva šta se dogodilo pre tragedije!

Podeli vest

Prijatelj Zorana P. (51) za Informer je otkrio nove detalje, ali i određene situacije koje su se dogodile pre nego što je Zoran, kako se sumnja, u Barajevu ubio Snežanu S. (47), a potom pokušao da se ubije

Prijatelj koji je želeo da ostane anoniman kaže za Informer da ga je pre svega iznenadila Zoranova reakcija, ali i da sumnja da se iza ovog zločina krije nešto na šta nije mogao da ostane imun. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Telo ubijene Snežane S.

- Zoran je sa Snežanom bio u vezi oko dve godine. Oboje su bili razvedeni i imaju po dvoje dece. Pre oko dve nedelje su raskinuli. Nisam stekao utisak da je patio zbog toga i da je želeo da je vrati - priča Zoranov prijatelj.

On dodaje da mu je dva dana pre zločina Zoran ispričao da je dobijao pretnje. 

- Kada su raskinuli Snežana je navodno bila u vezi sa drugim muškarcem koji je mlađi od nje. On mu je, kako mi je rekao slao preteće poruke. Jednom ga je zvao i da se nađu na nekoj pumpi. Zoran to nije prijavljivao jer ga se verovatno nije plašio, a reč je muškarcu koga svi znaju u kraju i koji voli dobro da popije - objašnjava prijatelj i dodaje da je jednu od pretećih poruka Zoran slikao. 

Kako ističe naš sagovornik, Zorana je kod Snežane neko zvao da ode. 

- Ne znam da li ga je ona zvala. U svakom slučaju otišao je tog jutra od kuće, videla ga je majka i jedna komšija s kojim je prethodno pio kafu. Taj komšija mu je kada su se razišli rekao da će navratiti i kasnije na pivo... Ništa nije ukazivalo da će se nekoliko sati kasnije dogoditi sve ovo - priča uznemireni čovek. 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Policija obavila uviđaj 

On dodaje da je Zoran došao kući od Snežane, ali i da je se ubrzo vratio kod nje. 

- Njihove kuće su relativno blizu, na oko kilometar i po, to je svega nekoliko minuta da ode i da se vrati. Tačno je da je uzeo nož u svojoj kući i da se vratio kod Snežane kolima. Čuo sam da je nju ubo jednom u grudi i da joj je prerezao vrat. Sebe je takođe ubo u grudi i pokušao da se zakolje. Nož mu je, navodno ostao u vratu - priča prijatelj osumnjičenog za ubistvo. 

OVO JE PRETHODILO ZLOČINU

Zoran P.  je nekoliko dana pre ubistva i pokušaja samoubistva na svom Fejsbuk profilu postavio snimak na kom se vidi automobil marke "mercedes" koji je nakon izletanja sa puta završio u šiblju. Prijatelj objašnjava da je taj automobil od tog mlađeg muškarca sa kojim je navodno Snežana bila. 

- On je sumnjao da je ona bila sa njim i da su zajedno sleteli, ali na sve to se smejao i nije pokazivao znake ljubomore. Možda je taj snimak razlog zbog koga ga je ona zvala. Ne znam šta je bio uzrok svega ovoga što se desilo, ali mi je žao da se ne čuje i druga strana priče - kaže prijatelj teško povređenog Zorana P. 

Foto: Printscreen Fejsbuk

Automobil koji je Zoran snimio tri dana pre ubistva

 

Prema njegovim rečima Zoran je bez svesti prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar. 

- Njegovo stanje je stabilno zasad. Tako su rekli porodici. Zoran ima dve ćerke, mlađa živi sa njim i njegovom majkom, a starija je kod žene. Oduvek je bio povučen, nikada se nije svađao, nikad potukao u životu. Ovakva njegova reakcija sve nas je iznenadila. Ne sporim on je ubio nju i za to mora da odgovara, ako preživi, ali skoro sam siguran da je bio prinuđen da ovako nešto uradi - kaže naš sagovornik.  

Podsetimo, brutalno ubistvo dogodilo se u nedelju oko 12 sati u dvorištu porodične kuće u Barajevu.Kako je Informer već izveštavao, sumnja se da je Zoran P. tog kobNog jutra bio kod Snežane i da su popili kafu, u nekom trenutku on je otišao kući, a nesrećna žena je počela da kosi travu. Nakon nekog vremena Zoran P. se vratio kod Snežane i napao je nožem nasred dvoriša. Kako se sumnja ubo je više puta u predelu grudi i vrata. Potom je pokušao da se ubije na isti način. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!
Fudbal

Bila jednom jedna liga. Kakva liga? Strašna liga!

Sezona u evropskim klupskim takmičenjima ulazi u samu završnicu. Odigrani su svi revanš mečevi četvrtfinala u Ligi šampiona, Ligi Evrope i Ligi konferencija i poznati su svi polufinalni parovi. Ono što odmah privlači pažnju jeste da engleska Premijer liga u završnici kontinentalnih takmičenja ima samo jednog predstavnika! Iako važi za ligu u kojoj se igra najbolji fudbal, Englezi su ove sezone doživeli debakl! Postavlja se pitanje, da li je to samo izolovan incident ili nagoveštaj da u evropskom klupskom fudbalu duvaju neki novi vetrovi?

19.04.2024

13:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija