09.08.2022.

09:41

Foto: printscreen

Hronika

DADILJA OTELA BEBU, PA SMISLILA NEVEROVATNU ODBRANU! Htela sam da se pomirim sa dečkom! Izgubila sam dete, a on je mislio da sam se porodila

Kako je Informer prvi objavio J.J. je u dogovoru s majkom juče pre podne bebu iznela u šetnju.

- Trebalo je da dete vrtati kući oko 11 sati.Kako se to nije dogodilo majka dečaka je bebisterku zvala telefonom, ali odgovora nije bilo. Preplašena žena nakon nekog vremena zvala je policiju - objasnio je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je prijava majke bila alarm da policija krene u potragu za bebom i dadiljom.

- J.J. sa bebom je nađena kod bivšeg emotivnog partnera s kojim je bila u vezi prošle godine, ali su  raskinuli u aprilu. Beba, koja je povređena bez ikakvih povreda, je odmah vraćena prestravljenoj majci, a J.J. je privedena zajedno sa dečkom u policijsku stanicu - naveo je naš sagovornik. 

Informer

Policija odmah po prijavi krenula u potragu

Prema njegovim rečima sumnja se da je J.J. planirala ovako nešto da uradi, verovatno jer nije mogla da se pomiri s činjenicom da nije više u vezi sa sa D.S. 

- Navodno rekla je da je to uradila kako bi se pomirila sa bivšim partnerom. Sumnja se da je sve pažljivo isplanirala jer se vreme porađaja poklapa sa periodom kada je bila trudna. Naime, ona je navodno bila trudna prošle godine ali je imala pobačaj u decembru. Naravno o pobačaju nikog nije obavestila - kazao je naš izvor upoznat sa situacijom koja je juče uznemirila javnost vešću da je beba od mesec dana nestala. 

Naš sagovornik objašnjava i da je J.J. kada je zakucala na vrata D.S. rekla da se porodila pre mesec dana.

- To se naravno uklopilo sa periodom njene trudnoće ali i s tim koliko je beba stara. D.S je rekla da je dečak kog je dovela njihov sin. Tokom istrage koja je pokrenuta biće utvrđeno da li je J.J. planirala ovako nešto duže vreme ili je sve smislila u nekoliko dana pre otmice deteta, kada se dogovarala sa majkom da bude bebisiterka. Prema rečima majke tri dana pre incidenta njih dve su se dogovorile da ona dođe i da vodi računa neko vreme o bebi - objasnio je izvor Informera.

Informer

Pitanje da li je uopšte bila trudna

Saslušan je i D.S. koji je potvrdio da su bili u vezi, ali da ništa nije znao o njenoj trudnoći. Postavlja se pitanje i da li je J.J. uopšte bila trudna.