• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N.Šević

08.08.2022

16:23

ŠPANSKA SERIJA U KRUŠEVCU! BEBISITERKA IZVELA BEBU U ŠETNJU, PA JE ODNELA BIVŠEM DEČKU I PREDSTAVILA KAO NJIHOVO DETE! Majka prijavila nestanak, a policija razotkrila detalje drame!

Informer

Vesti

ŠPANSKA SERIJA U KRUŠEVCU! BEBISITERKA IZVELA BEBU U ŠETNJU, PA JE ODNELA BIVŠEM DEČKU I PREDSTAVILA KAO NJIHOVO DETE! Majka prijavila nestanak, a policija razotkrila detalje drame!

Podeli vest

Bebisiterka J.J. privedena je u policijsku stanicu na razgovor zbog sumnje da je danas sa bebom koju je trebalo da prošeta odnela kod bivšeg dečka. Uplašena majka deteta je, kada se J.J nije vratila u dogovoreno vreme, prijavila nestanak bebe

Kako nezvanično saznajemo, prava drama odigrala se danas u popodnevnim satima u Kruševcu kada je K.K. (38) prijavila policiji da je izgubila kontakt sa bebisiterkom J.J. koja je otišla sa njenom bebom u šetnju. 

- Nesrećna majka pozvala je policiju i rekla da se bebisiterka nije vratila sa bebom iz šetnje u dogovoreno vreme, kao i da joj se ne javlja na telefon. Policija je odmah odreagovala na prijavu majke - rekao je izvor Informera upoznat sa slučajem.

On je dodao da je majka do detalja objasnila šta se dešavalo.

- Navela je da se pre tri dana dogovorila sa J.J. da joj čuva bebu staru mesec i nekoliko dana. Jutros su se dogovorile da dete iznese u šetnju i da je donese do 11 sati. Međutim, bebisiterka se nije pojavljivala, a pri tom se nije javljala ni na telefon. To je nesrećnu majku uplašilo do te mere da je odmah obavestila policiju - objasnio je naš sagovornik. 

Policija je, s obzirom na situaciju odmah odreagovala i organizovala poteru za J.J, ubrzo su je pronašli i tek onda je usledio šok. 

- J.J. je sa bebom pronađena naselju Mudrakovac u Kruševcu kod njenog bivšeg emotivnog partnera D.S. (40). Beba je vraćena prestravljenoj majci, a J.J. i njenog bivšeg priveli su u policijsku stanicu. Tada je klupko počelo da se odmotava - navodi naš sagovornik. 

Prema njegovim rečima policija otkriva da su njih dvoje bili u vezi pre devet meseci. 

- Vezu su započeli prošle godine, a razišli su se u aprilu ove godine. Dok su bili u vezi ona je pre oko devet meseci ostala trudna i imala je spontani pobačaj o kom nije pričala. Danas je odlučila da se pojavi kod dečka i da bebu koju je čuvala predstavi kao njihovo dete - rekao je sagovornik Informera zgranut neverovatnom pričom.

Kako je objasnio s druge strane D.S. je rekao da ga je bivša zvala pre tri dana. 

- Rekla mu je da dolazi kod njega, odnosno da će da svrati sa njihovim detetom - naveo je naš sagovornik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija