22.09.2022.

19:11

Foto: printscreen

Hronika

DA JE OSUĐEN NA VREME, LIDIJA I GABRIJELA BILE BI ŽIVE! Održano ročište za nasilje u porodici protiv Zlatana, koji je počinio jezivi zločin u Vićenci!

Od 2019. godine, kada je podignuta optužnica protiv Vasiljevića, nije održano ni jedno ročište, a u međuvremenu dogodio se stravičan zločin.

- Proces koji je bio u toku, sada je okončan zbog smrti počinioca. To je konstatovano na sudu - navodi italijanski portal Il giornale di Vicenza i dodaje da je ubijena Lidija trpela zlostavljanje, batine i uvrede, od strane muža od 2006. godine, zbog čega ga je i prijavljivala.

Ispovest sestre ubijene žene u italijanskom gradu Vićenca! "Zlatan je hteo da nas raznese eksplozivom"

Brat ubijene Srpkinje rekao je za italijanske medije "da je ogorčen zbog činjenice da se prvo suđenje za nasilje nad njegovom sestrom odigralo tek pošto je ona ubijena".

- Zlatan se nikada nije pokajao! Bio je manipulator, a da se suđenje koje smo čekali od 2019. odigralo ranije, Lidija bi i dalje bila tu, bila bi živa, jer bi on bio iza rešetaka - rekao je Lidijin brat. On je podsetio da je početak suđenja odlagan čak osam puta.

Podsetimo, Lidija je ubijena u junu u Vićenci, kada ju je Zlatan, koga je ona napustila, sačekao ispred posla i pucao u nju nasred ulice. Prethodno je ubio svoju aktuelnu partnerku. Posle dvostrukog ubistva on se ubio u automobilu.

Bonus video: