• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.06.2022

07:00

Ispovest sestre ubijene žene u italijanskom gradu Vićenca! "Zlatan je hteo da nas raznese eksplozivom", OVO SU NAJNOVIJI DETALJI!

printscreen

Vesti

Ispovest sestre ubijene žene u italijanskom gradu Vićenca! "Zlatan je hteo da nas raznese eksplozivom", OVO SU NAJNOVIJI DETALJI!

Podeli vest

Cela porodica je zazirala od Zlatana Vasiljevića jer je on stalno bio naoružan i pijan. Posle ubistva moje sestre Lidije i njegove devojke Gabrijele, policija je u Zlatanovom autu našla eksploziv kojim je hteo i nas da pobije, rekla je Sanja

 

Znali smo da je Zlatan stalno naoružan, a eksploziv koji je nakon Lidijinog ubistava nađen u njegovoj "mazdi" bio je namenjen nama. Sigurna sam da je Vasiljević planirao da zatre celu porodicu Miljković.

Ljubomora
Zlatan je bio ljut na moju sestru jer ga je ostavila, nije mogao to da prihvati iako je on duže vreme bio u vezi sa Gabrijelom Serano.
Sanja Miljković

Ovo je ispričala Sanja Miljković, rođena sestra Lidije Miljković (42), koju je u sredu ujutru u italijanskom gradu Vićenci ubio bivši suprug Zlatan Vasiljević (42). On je tog kobnog dana takođe izrešetao i svoju devojku Venecuelanku Gabrijelu Serano (36), a zatim je sebi oduzeo život ispalivši hitac u glavu.

Bolesna ljubomora

- Moja sestra je znala da je Zlatan stalno prati iako mu je bilo zabranjeno da joj prilazi. Bio je bolesno ljubomoran i prosto nije mogao da prihvati da su se njih dvoje razveli i da Lidija ima svoj život. Sve nam je to ukazivalo da će doći dan kada će je napasti i ubiti. Mi smo naše slutnje preneli i policiji, ali ništa nije vredelo. Sada je kasno za sve, moje sestre nema, a nama je preteško - ispričala je Sanja.

Prema njenim rečima, Zlatan je uvek bio pijan i svi u porodici su zazirali od njega.

- Odlazio je u Bosnu i vraćao se u Italiju. Imao je čudne prijatelje i uvek je bio pijan. Svakog dana smo živeli u strahu i strepeli smo da će se ovako nešto dogoditi pre ili kasnije. Znali smo svi da ima oružje. Stalno je nosio noževe kojima je želeo da gađa Lidiju. Ubeđena sam da je Zlatan planirao da nas sve pobije eksplozivom, koji je policija pronašla u njegovim kolima - ističe ona.

Razgovarali, ali uzalud

Sanja Miljković je ispričala da je ranije u više navrata pričala sa Zlatanom i pokušavala da ga urazumi, ali ništa nije vredelo.

- Razgovarali smo, govorila sam mu da je gotovo između njega i Lidije i da nastavi sa svojim životom. Bio je ljut na moju sestru jer ga je ostavila, nije mogao to da prihvati iako je duže vreme bio u vezi sa Gabrijelom Serano. Eto šta je na kraju uradio - kaže Sanja.

Podsetimo, Zlatan Vasiljević, koji je rodom iz Ozrena u Bosni, u sredu ujutru je sačekao da Lidija ostavi njihovu decu u školi, a onda ju je iz pištolja ubio ispred restorana u kom je radila. Nakon ubistva on je seo u "mazdu" i pobegao. Policija je odmah blokirala sve prilazne puteve Vićence i posle nekoliko sati pronašla automobil. Kada su policajci došli do vozila, zatekli su unutra tela Zlatana i Gabrijele. Kako je istraga utvrdila, Zlatan je prvo ubio svoju devojku Gabrijelu, pa Lidiju, a onda je sebi pucao u glavu. E. I.

Pismo upozorenja


Italijanski portal GDV objavio je informaciju da je ubijena Lidija Miljković tri dana pre nego što je ubijena dobila upozoravajuću poruku.

- Zdravo, Lidija. Ne idi unaokolo. Vi ste u velikoj opasnosti - pisalo je u pismu koje joj je bilo ostavljeno u poštanskom sandučetu ispred kuće u kojoj je živela sa novim dečkom i decom.
Portal GDV prenosi da je pismo bilo potpisano sa "tvoj prijatelj".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija