20.03.2023.

10:39

Foto: printscreen

Hronika

POGINULA IRENA JE ĆERKA UGLEDNOG LEKARA! Bila je student generacije i upisala doktorske studije

Njen otac zaposlen je u DZ Novi Sad kao specijalista ginekologije i akušerstva, a u karijeri je radio u domovima zdravlja u Srpskoj Crnji i u Zrenjaninu, kao i u privatnoj praksi. On je veoma cenjen i ugledan lekar u svojoj oblasti.

Porodica Radumilo koja je rodom iz Drvara, u Novom Sadu važi za uglednu, a komšije iz Veternika koje žive u Ulici Ivana Senkovića gde živela preminula Irena i njeni roditelji i dalje su u šoku.

- Ja sam još u šoku, Irena je bila tako lepa devojka, cela porodica je bila tako skladna, ovo je užas - rekla je jedna od komšinica, koja nije mogla da sakrije suze u očima Ostali samo odmahuju glavom, ne žele da se pomire sa činjenicom da nema njihove omiljene komšinice.

Informer

Nastradala Irena R.

Ispred kuće je sinoć bio parkiran veliki broj automobila, jer su rodbina i komšije dolazili da izjave saučešće porodici. Trenutno ispred kuće nema nikoga, ali je kapija otvorena. Roletne su spuštene do pola i zavese se navučene na prozore.

- Veternik je kao selo, svi se ovde poznajemo i svi smo u ovom kvartu kao porodica, ovo što se dogodilo našim komšijama je strašno, ne smem ni da zamislim kako je majci Izabeli u ocu Milošu - kaže komšija koji živi u blizini.

Informer

Dragan V. je udario sankama u drvo

Irena je završila pravni fakultet u Novom Sadu, a potom master, nakon čega je upisala doktorske studije, inače bila je jedna od najboljih studentkinja generacije.

Podsetimo, osim Irene stradao je i njen novi poznanik, kog je upoznala to veče u kafiću na ski stazi, Dragan V. (39) iz Aleksandrovca.

Njihova tela sasvim slučajno su pronašli spasioci iz Gorske službe, a Draganovo telo bilo je oko 20 metara od sanki.