02.04.2023.

14:01

Foto: printscreen

Hronika

ĆERKA MU UMIRALA OD GLADI, A ON SE ZABAVLJAO! Na društvenoj mreži podelio fotografiju koja je sve iznervirala

U opisu fotografije koju je podelio na svom Fejsbuk profilu na engleskom jeziku piše koliko je bitan rad na sebi kako bi se poboljšala efikasnost i empatičnost u međuljudskim odnosima.

 "Samosvest i samoodraz su bitni za lični rast i razvoj. Dajući prioritet sopstvenom razumevanju od sebe, možemo postati više empatični, saosećajniji, i efikasniji u našim odnosima sa drugima".

Informer

 

Postavlja se pitanje, da li je u trenucima, dok je mislio o tome kako da pročita sebe, mislio i na jadno dete koje nije imalo ni vodu da pije, na dete koje u jaknici u kadi spava samo. Da li si čoveče pomislio plaši li se to gladno i iznemoglo dete mraka? 

Informer

Četiri godine bio u vezi sa ženom koja ga je prijavila

Na njegovom profilu delio je muziku i sve ono, što ga je, kako se pretpostavlja zanimalo. Pohvalio se i devojkom, ali ne i ćekom. Za svih osam godina koliko devojčica ima ni jedan trenutak sa njom nije mu, čini se, bio vredan pomena...

Podsetimo, devojčicu je u očajnom stanju u kadi pronašla policija, zahvaljujući prijavi koju je podnela njegova emotivna partnerka. 

- Devojčica je nađena u kadi. Na sebi je imala jaknu i kapuljaču preko glave. Nađena je u očajnom stanju, okružena đubretom. Bila je to scena koja je do te mere izazvala šok prisutnih, da će je pamtiti do kraja života - rekao je ranije izvor Informera upoznat sa slučajem.

Kasnije je otkriveno da za devojčicu niko nije pitao punih tri godine, iako je dete trebalo da bude upisano u predškolsku ustanovu, kasnije i u prvi razred. Da užas bude još veći to dete za sve to vreme nikada nije bilo kod lekara.