11.06.2023.

08:58

Foto:

Hronika

NASTAVAK AKCIJE PROTIV DIVLJIH TAKSISTA: Prilazi beogradskom aerodromu bili i noćas blokirani (VIDEO)

Prema saznanjima Informera, brojne policijske patrole kontrolisale su rad legalnih taksi vozača, ali i tragale za eventualnim prisustvom "divljih taksista".

- Policajci koji su učestvovali u ovoj akciji, razgovarali su sa legalnim taksi vozačima o problemima sa kojima se susreću. Taksisti su u potpunosti podržali policijske akcije i zahvalili se što će ovaj, višedecenijski problem, uskoro biti rešen - navodi izvor iz istrage.

Informer

 

Kako je Informer već pisao, policija je juče blokirala sve izlaze sa aerodroma, i kontrolisala svako taksi vozilo koje je u tom trenutku bilo na aerodromu. Prilikom te akcije, prekontrolisano je nekoliko stotina taksi vozača, a oduzeta su i dva automobila.

Navodno, vozači od kojih su oduzeti automobili, pokušali su da prevare nekoliko stranaca pristiglih na beogradski aerodrom.

- Taksisti su se koristili lažnim podacima na aplikaciji za taksi prevoz koji koriste stranci. Na taj način su dogovarali posao sa mušterijama koje su rezervisale vozilo pref put u Beograd, a onda naplaćivali nerealne svote za vožnju - rekao je tada izvor Informera.