• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.06.2023

19:55

POKUŠALI DA PREVARE STRANCE, SKUPO IH KOŠTALO Detalji policijske akcije na aerodromu (VIDEO)

informer.rs

Beograd

POKUŠALI DA PREVARE STRANCE, SKUPO IH KOŠTALO Detalji policijske akcije na aerodromu (VIDEO)

Podeli vest

Policija je na dva punkta na oba izlaza sa aerodroma izvrsila kontrolu svih taksi vozila koja odlaze sa aerodroma.

Tom prilikom iskontrolisano je više stotina taksi vozila. Protiv više vozača koji nisu imali odgovorajuće papire su podnete prijave, saznaje Informer.rs.

Dva vozila su privremeno oduzeta zbog sumnje da je počinjeno krivično delo, jer, kako tvrdi naš izvor, pokušali su da prevare strance koji su doputovali u Beograd.

Taksisti su se koristili lažnim podacima na aplikaciji za taksi prevoz koji koriste stranci. Na taj način su dogovarali posao sa mušterijama koje su rezervisale vozilo pref put u Beograd, a onda naplaćivali nerealne svote za vožnju.

U popodnevnim časovima, službenici MUP-a, kojima su asistirali pripadnici komunalne policije i Službe inspekcijskih poslova počeli su operaciju u cilju otkrivanja divljih taksista.

Najpre su blokirana oba prilaza ka aerodromskoj zgradi, pa se pristupilo detaljnoj kontroli svakog vozila. Urađen je inspekcijski nadzor, a dva automobila su oduzeta.

U organizaciji nadležnih službi, svi putnici koji su se našli u vozilima tokom akcije besplatno su prevezeni do svojih destinacija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NIKOLALONDONKRAJINA

pre 1 godinu

Kads ce poceti hapsenje Miskovica ...Marica ...Mitrovica ,,, i slicnih koji vec tri decenije varaju gradjane Srbije pa medju njima i turiste .

sledeća vest

Vesti

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije
Politika

Autorski tekst Darka Obradovića za Informer: Politizacijom litijuma ugrožava se nacionalni interes Srbije

Politika u dobroj meri oblikuje nacionalni interes i usmerava snage i kapaciteta ka njegovom ostvarenju. Istovremeno nacionalni interes mora biti nad politička kategorija, a naročito mora biti izvan dnevne politike. Dnevna politika je suština političkog delovanja i na njoj se pravi razlika između političara i državnika. Državnik je po prilici odličan političar, ali političar ne mora biti ujedno i državnik. Razlika se pravi na teškim, složenim i dugoročnim odlukama koje ne moraju uvek biti jednostavne ali su u korist nacionalnih interesa.

16.07.2024

21:45

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set