26.07.2023.

19:16

Foto: Privatna arhiva

Hronika

"Ne znam kako ću dalje bez nje": Reči majke nastradale devojčice u Vrčinu

Njeni roditelji, čiju je ispovest Informer objavio ranije, još uvek su u šoku, ali kako kaže njena majka Angelina moraju da nađu snagu da nastave da žive, a ne zna kako.  

- Još sam u šoku i ne mogu da prihvatim istinu da je nema više. Ne znam kako ću dalje bez nje, njenog veselog duha, smeha, šala... Sa Anđelom, nestao je i deo mene. Imam sina, stariji je od nje. Znam da moram da zbog njega nastavim život, ali ne ide - kaže očajna majka i dodaje da će Anđelu na poslednji put ispratiti u petak.

Informer

 

Prema nezvaničnim informacijama Vuk će biti sahranjen sutra, u Vrčinu.

- Razumite našu bol. Nema tu šta da se priča. Želimo privatnost i pustite nas da tugujemo. - rekao je kratko otac mladića u telefonskom razgovoru, za "Novosti.

Majka mladića se oglasila na društvenoj mreži rečima koje naslućuju bol sa kojom se roditelji Vuka G. bore. 

U automobilu u koji je udarila lokomotiva i u kom su nastradli Vuk i Anđela bila j ei njihova drugarica Miona Đ. (17), koja je kobne noći sedela na zadnjem sedištu automobila i jedina preživela saobraćajnu nezgodu, i dalje je u bolnici u Tiršovoj.

Informer

 

Njena majka Zorica rekla je za medije da je Miona dobro. 

- Oporavlja se, napreduje. Zahvalni smo svima koji pitaju za nju, medijima, ali sada zaista više nemamo šta da pričamo i komentarišemo. Svi smo više izmučeni i dalje u šoku zbog dva mlada izgubljena života. Samo čekamo Mionin dolazak kući i ozdravljenje...- rekla je majka povređene tinejdžerke.