• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.07.2023

17:07

"Sine moj, dušo moja dobra, živu si majku sahranio": Potresne reči majke mladića koji je nastradao u Vrčinu

Privatna arhiva

Vesti

"Sine moj, dušo moja dobra, živu si majku sahranio": Potresne reči majke mladića koji je nastradao u Vrčinu

Podeli vest

U jezivoj tragediji koja se dogodila u Vrčinu kada je lokomotiva udarila u automobil marke "pežo" nastrdali su mladić Vuk G. (18) i njegova tri godine mlađa drugarica Anđela B. Majka nastradalog mladića na društvenoj mreži podelila je sliku sina i napisala reči koje kidaju dušu.

Kako je Informer već pisao, stravična nesreća dogodila se u noći između ponedeljka i utorka na pružnom prelazu u Vrčinu. 

- U automobilu marke "pežo" kojim je upravljao Vuk, pored njegove drugarice koja je nastradala bila je još jedna (17) koja je srećom prošla sa lakšim telesnim povredama - naveo je ranije naš sagovornik. 

 

 

Danas je sa rečima koji kidaju dušu i srce oglasila majka nastradalog vozača automobila. 

"Sine moj, dušo moja dobra Lule moj, živu si majku sahranio" napisala je nesrećna žena iznad fotografije prerano izgubljenog sina, koju je obajvila na društvenoj mreži. 

Foto: M.S.

 

O tome kolika je tragedija svedoče i komenatari prijatelja. Mnogo njih ostalo je zetečeno ovim što se dogodilo. 

"Ova vest jako nas je pogodila, iskreno saučešće porodici i anđeli nek da čuvaju Amin", "Nek vam Bog da snagu da izdržite tu bol i tugu! Primite iskreno saučešće!", su samo neki od komentara koje su prijatelji napisali.

Podsetimo, u strašnoj nesreći na pružnom prelazu kod Vrčina, život je izgubilo dvoje mladih ljudi Vuk G. i Anđela B. (15), dok je treća saputnica u smrskanom pežou Miona Đ. (17) u ovom teškom saobraćajnom incidentu zadobila samo lakše povrede.

U samo tri dana razmaka Vuk i Anđela proslavili su rođendane.

Foto: M.S.

 

Majka nastradale Anđele Babić je jecajući juče teško nalazila reči da opiše poslednje trenutke koje je provela sa ćerkom pre nego što je izašla u grad.  

Oko deset mi je rekla ide malo napolje. U neko doba sam je pozvala na mobilni i ona se nije javila. Pomislila sam zvaće nije čula telefon. Posle deset minuta mi je pozvonio telefon, saznala sam tragičnu vest- rekla je plačući majka Angelina otkrivajući da su nedavno u samo tri dana razmaka Vuk i Anđela slavili rođendane. Vuk koji se našao za volanom je proslavio punoletstvo, dok je Anđela navršila tek 15 leta. Zajedno su rođendane proslavili i u smrt zajedno otišli- rekla je nesrećn amajka nastradale Anđele.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?
Live TV

Žestok sukob u studiju Informera! Da li je Ukrajina propala kao država, ili Rusija potencijalno gubi rat?

Velika partija šaha se i dalje igra. Postavlja se pitanje čije figurice su u boljoj pozicji. O ratu u Ukrajini govorili su Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Stevica Deđanski iz Centra za razvoj međunarodne saradnje i Darko Obradović, Forum za strateške analize. U program se, putem vajber uključenja, uživo uključio i analitičar prof. dr Sergej Boljevič.

30.04.2024

19:25

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija