• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

25.07.2023

21:08

"Vuk je od oca dobio auto za 18. rođendan"! Meštani Vrčina oplakuju poginule na pruzi!

M.S./privatna arhiva

Vesti

"Vuk je od oca dobio auto za 18. rođendan"! Meštani Vrčina oplakuju poginule na pruzi!

Podeli vest

Vuk Gulan (18) koji je stradao zajedno sa Anđelom Babić (15), a povređena je i njihova drugarica Miona Đ. (17) u teškoj nesreći kada je na njih naletela lokomotiva u Vrčinu, automobil koji je vozio je dobio od svog oca kao poklon za 18. rođendan.

Vrčin je zavijen u crno nakon teške nesreće u kojoj su izgubljena dva mlada života. Meštani sa suzama u očima, ogorčeno komentarišu kako je pružni prelaz bio neobezbeđen, a njihovu decu sada niko ne može da vrati.

Za volanom je bio Vuk, a sa njim u kolima su bile Anđela (15) i M.Đ. (17).

Foto: M.S.

Vuk i Anđela su poginuli na licu mesta

Vuk je ovaj automobil, "pežo 308", dobio na poklon za 18. rođendan, koji je nedavno proslavljao. Na tom rođendanu je bila i Anđela, a njena porodica nam je pokazala njihove zajedničke fotografije.

- Vuku je otac kupio automobil za 18. rođendan, pravili su veliku proslavu, a sada prave sahranu. Ovo je neviđena tuga - pričaju komšije.

Mladić koji je vozi se tek pre nekoliko dana vratio sa mora gde je bio sa porodicom, a njegov otac inače je ugledni beogradski lekar opšte prakse i plastični hirurg.

Vuk i Anđela su stradali nedaleko od svojih kuća, na manje od kilometar, gde se nalazi kobni pružni prelaz. Meštani su se okupili na licu mesta, gde su još uvek vidljivi tragovi stravičnog udesa.

Foto: printscreen

Voz je gurao auto u kojem je bilo troje mladih

- Ovuda mi unučići svakog dana prelaze. Ovuda ide i đački autobus! Zar treba neko da strada da bi se nešto promenilo - komentarišu ljuti i skrhani meštani.

- Anđela je tek upisala srednju školu, trebalo je da krene u septembru. Sve su to zlatna deca zaista, porasla je za tren oka i postala lepa kao lutka - pričaju najbliže komšije.

Kako pričaju meštani, Vuk je bio veoma srećan jer je dobio automobil i želeo je da se provoza sa svojim drugaricama, sa kojima je bio veoma blizak.

M.Đ. (17) nije životno ugrožena, a kako smo saznali od njenih komšija, ona se trenutno ne seća nesreće, a nadležni su je na licu mesta zatekli u svesnom stanju.

Kako se vidi na licu mesta, na ovom praznom prelazu nema rampe, a u smeru u kojem su tinejdžeri išli nema ni znaka stop.

Postoji samo znak upozorenja da je u blizini pruga. Meštani su veoma kivni i ogorčeni, kažu da su više puta alarmirali nadležne i žalili se kako ovaj pružni prelaz nije bezbedan.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija