14.08.2023.

21:16

Foto: Društvene mreže/Tanjug/AP

Hronika

Nerminova ljubavnica "pod lupom" tužilaštva! Policajka bila u šemi sa ubicom pa otišla na letovanje u ovu zemlju

Navodno, prema pisanju Dnevnog avaza, utvrđuje se da li je neko od pripadnika policije dojavio Sulejmanoviću gde se krije njegova vanbračna supruga i da li je u svemu tome ulogu imala DŽ.S., policajka iz Gradačca.

Kako taj portal piše, definitivno je potvrđeno da je trostruki ubica Sulejmanović bio u ljubavnoj vezi sa policajkom, za kojeu se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama.

Informer

 

Policajka, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na letovanju u Italji, sada preti suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi sa kriminogenom osobom.

- Čeka se njeno svedočenje - kaže izvor iz istrage.

Sulejmanović je naime, osuđivan za različita krivična dela, između ostalog i za pokušaj ubistva, a to je policajka morala da zna, dodaje se u tekstu.

- Ima nekoliko presuda za nasilnička ponašanja i ugrožavanje sigurnosti, imao je prijave za nasilje u porodici, radi se o višestruko osuđivanoj osobi - rečeno je ranije iz Tužilaštva TK.

Policija i Tužilaštvo, kako saznaje "Avaz" istražuju još jednog policijskog službenika, koji je takođe imao kontakte sa Sulejmanovićem.