• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.08.2023

07:00

Policajka - švalerka odala ubičinu ženu! Užasni detalji zločina u Gradačcu

Shutterstock/printscreen

Vesti

Policajka - švalerka odala ubičinu ženu! Užasni detalji zločina u Gradačcu

Podeli vest

Policajka iz Gradačca u BiH, Dženana S., pod istragom je zbog sumnje da je u petak javila svom ljubavniku Nerminu Sulejmanoviću (35) gde mu se krije nevenčana supruga Nizama Hećimović, koja je osam dana ranije s bebom pobegla od njega zbog nasilja!

Nermin je na osnovu poverljive policijske informacije, koju je dobio od švalerke Dženane, oteo Nizamu i bebu iz tetkine kuće u Gradačcu, pa je brutalno likvidirao i nju i još dvoje ljudi, sve to prenoseći na Instagramu!

Zakazao sistem

Mediji iz BiH pišu da je tamošnje tužilaštvo obavešteno da je Dženana osumnjičena za odavanje poverljivih informacija Sulejmanoviću, ali još nije potvrđeno da je završila iza rešetaka. Spekuliše se da će najpre biti odvedena na poligrafsko ispitivanje.

Da je Nerminu neko iz policije dojavio gde se krije nesrećna Nizama, otkrili su i članovi njene porodice.

Foto: printscreen /Klix.ba

 

Nizamina sestra je na društvenim mrežama objavila da je monstrum imao direktnu podršku i pomoć najpre od sudije, koja je četiri dana pre zločina odbila da mu odredi zabranu prilaska supruzi, kao i od nekog iz policije, ko mu je dojavio gde mu se krije žena. 

Nizamina sestra je ove optužbe podelila na društvenim mrežama, uz sliku svirepo ubijene Hećimovićeve:

"Nije moju Nizamu ubio samo Nermin. Nije to uradio samo metkom. Ubio je on život u njoj i ranije. Ubili su je zajedno i njegovi ljudi iz institucija. Sutkinja Lejla Numanović koja je odbila predlog o zabrani prilaska. Doušnici iz MUP Gradačac koji su mu rekli s kog je broja prijavljeno nasilje u porodici".

O tome šta je prethodilo jezivom zločinu vidi se i iz rešenja opštinskog suda u Gradačcu, kojim se Sulejmanoviću odbija izricanje zabrane prilaska supruzi. Prema tom dokumentu, Nermin je pretukao Nizamu 3. avgusta, a ona je narednog dana iskoristila priliku što joj muž nije bio kod kuće, pa je sva izubijana od batina došla u policijsku stanicu i prijavila ga za nasilje.

Foto: epa, informer

 

Odbila je medicinsku pomoć, a istog dana je sa bebom pobegla kod tetke Zijade Vuković Pamuković.

Nermin je tad počeo da proganja Nizaminu familiju i prijateljice, tražeći od njih da mu otkriju gde se ona krije, ali niko nije hteo da mu kaže.

U međuvremenu, 7. avgusta, Nizama je ponovo dala izjavu u policiji, rekavši da ne želi da tereti muža za nasilje, jer ga se plašila i nije htela da "pogoršava siuaciju s njim", ali se složila da mu se izrekne zabrana prilaska i uhođenja. MUP je taj predlog prosledio sudu, ali sudija Lejla Numanović je to odbila?!?

Čak je i u izreci tog rešenja pogrešila Nerminovo ime, što ukazuje na to da je samo prepisala obrazloženje odluke od nekog ranijeg slučaja nasilja u porodici, kad je nasilniku dozvoljeno da se približi žrtvi "jer nije bilo dovoljno dokaza o napadu"?!?

Četiri dana kasnije, 11. avgusta, Nermin je saznao gde se nesrećna Nizama sakrila s detetom, najverovatnije od švalerke Dženane, i sa pištoljem u ruci se uputio kod ženine tetke Zijade.

Zijada je za medije u BiH takođe direktno optužila tamošnje institucije da su doprineli tome da se dogodi stravični masakr.

- Nizama mi se i ranije žalila da ima problema s njim i zato je pobegla kod mene sa detetom od tog nasilnika. Sedam dana je Nizama bila kod mene, osmog dana su mu izdali njenu lokaciju. Osmog dana je Nermin saznao gde se ona krije. Došao je na vrata, prvo je meni pretio pištoljem, pa je mog sina Nedima isterao napolje. Onda je uzeo dete i nju, odvukao je iz kuće, pa počeo da puca po nama. Ranio je mog Nedima. Ja sam tada pozvala policiju koja je stigla nakon 20 minuta, iako je naša kuća udaljena samo jedan kilometar od stanice - ispričala je očajna Zijada, i dodala:

- Da su policija i sudstvo pravovremeno reagovali, ova strašna tragedija je mogla da se spreči i Nizama bi sada uživala pored svoje ćerke.

Beba plakala na podu

Kako je utvrđeno istragom, Nermin je Nizamu i bebu odvezao u vikendicu kod Gradačca, gde ju je usput u džipu, a zatim i na terasi kuće krvnički tukao, dok je beba plačući ležala na podu u lokvi majčine krvi. Monstrum je celo iživljavanje snimao mobilnim telefonom.

Foto: Informer

 

Dok je Nermina sedela u stolici, sva izobličena od batina, pomahnitali Nermin ju je pitao:

- Kurvo, zašto si me prijavila? Ajde, reci lepo, zašto si me prijavila... Aj' sad svi gledajte lepo, lagano, ubistvo uživo...

Cev joj je maltene prislonio na glavu, odjeknuo je hitac, a metak je pogodio Nizamu pravo u čelo. Nesrećna žena je na mestu ostala mrtva, sedeći u stolici.

Džengizima oteo ćerku i pare, oni ga tužili

Nermin Sulejmanović je, kako je utvrđeno istragom, zaratio sa porodicom Džengiz još pre pet godina. Tada je, navodno, zaveo maloletnu ćerku nesrećnog Ondera i njegove supruge i nagovorio devojčicu da od roditelja ukrade 70.000 evra u kešu. Devojčica se ubrzo potom vratila kući, sa samo nekoliko hiljada evra. Onder je tada tužio Sulejmanovića i njihov sukob je tinjao sve do petka, kad je pomahnitali Nermin počinio masakr.

Sulejmanović je ostavio bebu na krvavom podu, a potom se odvezao do centra Gradačca, gde je naleteo na Turčina Denisa Džengiza (23), s čijom porodicom je odranije bio u sukobu (pogledajte okvir).

Ubio je nesrećnog mladića, a onda je otišao do njegove kuće gde mu je likvidirao oca Ondera i ranio mu majku.

Sulejmanović je nastavio krvavi pir na ulicama Gradačca tako što je ranio policajca Huseina Kotorića, a onda je uključio prenos uživo na Instagramu i skoro sat vremena pričao pratiocima koga je sve ubio, najavivši da će nastaviti masakr! 

Nešto kasnije policija ga je opkolila u jednoj napuštenoj vikendici u okolini grada. Videvši policajce, ubio se hicem u glavu.

Heroj Prodavac municije uvalio ubici "ćorke"

Hasan Jašarević (77), vlasnik prodavnice lovačke i ribolovačke opreme u Gradačcu, verovatno je sprečio još veći masakr tako što je Nerminu Sulejmanoviću, dok je ovaj još bežao od policije, uvalio ćorke umesto bojevih metaka!

- Čuo sam škripu guma i video auto kako se zaustavlja pred prodavnicom. Mislio sam da ide mušterija, kad se u lokalu pojavio čovek sav krvav, u bermudama i patikama, držeći pištolj. Rekao mi je: 'Daj mi svu tu municiju od devet milimetara'. Pitao sam ga koliko hoće i u sekundi skontao - daću mu startnu municiju koja je ispred mene. On reče da mu dam sve što imam. Izvadio sam šest kutija, koje je on odmah zgrabio i okrenuo se. Koliko je žurio, jedna kutija mu je ispala kraj vrata - opisao je Jašarević susret sa ubicom.

Dok je Sulejmanović odlazio, ušla je u radnju Hasanova starija unuka, koja je preko društvenih mreža već videla šta je Sulejmanović uradio malo pre toga.

- U tom trenutku uhvatila ju je panika, a onda sam se i ja prestravio od njegove reakcije, ako skonta da sam mu podvalio 'ćorke'. Pobegli smo u kuću iznad radnje i zaključali se. Kontao sam, ako se vrati, uzeću pušku iz sefa i pucaću mu u ruke! Ne bih ga ubio, ne daj Bože, a pozvali smo i nadležne organe - priča Hasan.

Inače, Nermin je, nakon što je istrčao iz Hasanove radnje, otišao do jedne napuštene vikendice, gde ga je opkolila policija. Tad je shvatio da je iz Hasanove radnje uzeo samo ćorke i nije mogao da nastavi krvavi pir, pa je poslednji bojevi metak iskoristio da puca sebi u glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)
EURO 2024

Portugal je u osmini finala! Turci dali najbizarniji autogol (VIDEO)

Portugal je u osmini finala Evropskog prvenstva! Fudbaleri Portugala plasirali su se u osminu finala kontinentalnog takmičenja, nakon što su u 2. kolu grupe F savladali Tursku 3:0 (2:0). Golove su dali Bernardo Silva u 22. minutu, zatim je u 29. minutu Samet Akajdin postigao bizaran autogol, a konačnih 3:0 postavio je Bruno Fernandeš u 56. minutu.

22.06.2024

19:54

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija