• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Novosti

12.08.2023

20:42

Isplivali skandalozni detalji nakon maskara u Gradačcu: Sudija odbila zahtev za zabranu prilaska, deo odluke kopirala iz drugog predmeta!

Društvene mreže

Vesti

Isplivali skandalozni detalji nakon maskara u Gradačcu: Sudija odbila zahtev za zabranu prilaska, deo odluke kopirala iz drugog predmeta!

Podeli vest

Sudija koja nije zabranila Nerminu Sulejmanoviću da priđe Nizami Hećimović, deo odluke u ovom predmetu prepisala je iz drugog predmeta. Četiri dana kasnije, Sulejmanović je napravio horor u Gradačcu.

Nizama Hećimović je početkom jula ove godine zatražila od nadležnih institucija da je zaštite od njenog nevenčanog supruga i nasilnika Nermina Sulejmanovića.

Nizama je letos uspela da pobegne iz njihove zajedničke kuće sa devetomesečnom bebom, a početkom avgusta je sa modricama po licu i telu zatražila pomoć policije Tuzlanskog kantona. Plašila se da svedoči i tražila je samo pomoć, prenose Novosti.

Policija je 7. avgusta zatražila od Opštinskog suda u Gradačcu da zabrani Nerminu Sulejmanoviću da priđe njegovoj supruzi Nizami.

- Zahtev MUP-a TK za izricanje predložene zaštitne mere zabrane uznemiravanja i uhođenja lica izloženog nasilju i zaštitne mere približavanja žrtvi nasilja se odbija, a postupak se obustavlja - presudila je opštinski sudija iz Gradačca Lejla Numanović.

Prema pisanju bosanskohercegovačkih medija, sudija je sa ovim slučajem pomešala i druge slučajeve nasilja u porodici.

U delu rešenja, kao izvršilac nasilja odjednom se pojavljuje ime čoveka po imenu Muharem Ćelosmanović umesto imena Nermina Sulejmanovića, a pojavljivanje njenog imena u obrazloženju takođe dokazuje da je zaista reč o slučaju Nizame Hećimović.

Četiri dana kasnije, Nermin Sulejmanović upada u kuću Nizamine tetke, gde se ona skrivala. Ispalio je četiri hica u teču ubijene žene i pogodio ga u nogu.

Oteo je Nizamu i odveo je u vikendicu kod Gradačca, ​​a onda je uključio kameru i počeo da emituje torturu i ubistvo.

Zatim je ubio dvojicu muškaraca, a potom izvršio samoubistvo.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija
Fudbal

Kup: Zvezda pečatira sopstvenu moć, Voša ima priliku da zasija

Crvenoj zvezdi da može da se hvali da je neprikosnovena u domaćim okvirima, a Vojvodini za popravljenje celokupnog utiska o tekućoj sezoni i sigurnu Evropu, otprilike tako bi se u jednoj rečenici moglo odgovoriti na pitanje šta kojoj ekipi znači osvajanje današnjeg Kupa Srbije u fudbalu.

21.05.2024

08:26

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija