• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

12.08.2023

17:20

(FOTO) Hasan prekinuo Sulejmanovićev krvavi pir? Pomahnitali ubica mu došao go do pasa u radnju i tražio municiju: Jašarevićev potez sprečio još goru tragediju!

epa, informer

Balkan

(FOTO) Hasan prekinuo Sulejmanovićev krvavi pir? Pomahnitali ubica mu došao go do pasa u radnju i tražio municiju: Jašarevićev potez sprečio još goru tragediju!

Podeli vest

- Sedim ja na fotelji i kontam gde ću u lov za vikend. Kad čujem neku škripu točkova ispred radnje. Crni BMW. I on pravo iz auta u moju radnju. Go do pasa. Krvav. S pištoljem u ruci. Veli mi – svu municiju 9 milimetara mi daj. Sekunde su to. Razmišljam šta ću i skontam – daću mu startnu municiju. Šest kutija sam mu dao. On to zgrabi i napolje. Jedna kutija mu ispade na izlazu. Krvava ostala - ovako je, ukratko, svoj susret sa ubicom Nerminom Sulejmanovićem opisao Hasan Jašarević iz Gradačca.

- Nastaviću da ubijam - govorio je u lajvu Nermin Sulejmanović nakon što je u petak u Gradačcu ubio troje i ranio još troje.

Ali nastavak njegovog krvavog pohoda sprečio je Hasan Jašarević, sedamdesetsedmogodišnji prodavac u radnji "Ribo Lovac" u Gradačcu. On je ubici podvalio "ćorke". Ali, kada je ubica to shvatio, bilo je već kasno. Pripadnici MUP-a TK su ga već opkolili pa je poslednji metak ispalio u svoju slepoočnicu, prenosi portal Istraga.ba.

- Moja unuka je bila ispred radnje. Prošao je pored nje i ušao u radnju. Uperio je pištolj u mene i tražio municiju - prepričava Hasan Jašarević.

Kada je ubica izašao, Hasan je zaključao radnju i otišao u stan iznad.

- Tek tada sam osetio strah. Vidio sam da je unuka dobro. Zaključao sam vrata od stana i napunio lovačku pušku sitnom municijom. Bojao sam se da će se, kad shvati da sam mu podmetnuo municiju, vratiti i ubiti me. Nisam znao koliko on ima metaka - dodao je on.

Ipak, ubica se nije vraćao. Odvezao se u jednu vikendicu nedaleko od grada. Tamo je snimio poslednje obraćanje. Kada ga je OSA locirala, specijalci MUP-a TK su krenuli u akciju i opkolili ga. Nermin Sulejmanović je, potom, pucao sebi u glavu. Policija je pored njega pronašla pet kutija startne municije.

Podsećamo, Nermin Sulejmanović je u petak ujutro zatočio svoju nevenčanu suprugu koja se prethodno, bežeći od porodičnog nasilja, sklonila kod rodbine.

Prilikom otmice, Sulejmanović je prvo upucao teču svoje supruge. Onda je, prenoseći zločin uživo na društvenim mrežama, ubio svoju suprugu koju je prethodno brutalno pretukao. Nakon toga je u centru Gradačca ubio Denisa Čengiza, a malo zatim njegovog oca Ondera.

Kad mu je nestalo municije otišao je u radnju ''Ribo Lovac'' u centru Gradačca.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...
Izbori 2024

Sve o izborima 2. juna! Ko, gde i zašto bojkotuje i zašto nikome ništa nije jasno?! Da stavite čoveka u Amazoniju bez Gugl mapa lakše bi se snašao...

Mesecima je trajalo preganjanje i pregovaranje oko termina i vrste izbora, a kada je pao kakav-takav dogovor vlasti i opozicije, usledila je nikad kraća i nikad nevidljivija kampanja, pa retko ko ima utisak da će veliki deo Srbije za šest dana ponovo izaći na birališta, a da već u četvrtak u ponoć počinje čuvena predizborna tišina.

27.05.2024

10:05

Vesti

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika
Društvo

Male boginje u KBC "Zemun": Obolela četiri zdravstvena radnika

U Bolnici za ginekologiju i akušerstvo Kliničko-bolničkog centra "Zemun" četiri zdravstvena radnika obolela su od morbila, a kako je za potvrdila dr Slavica Maris, epidemiološkinja i načelnica Jedinice za zarazne bolesti Gradskog zavoda za javno zdravlje, oni su oboleli u periodu od 12. do 21. maja.

27.05.2024

15:32

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija