• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Avaz.ba

11.08.2023

16:33

Jezive poruke podrške monstrumu iz Gradačca! Hvalili Nermina tokom krvavog pira: Ti si moj brat, hejteri mogu...

Tanjug

Balkan

Jezive poruke podrške monstrumu iz Gradačca! Hvalili Nermina tokom krvavog pira: Ti si moj brat, hejteri mogu...

Podeli vest

Monstrum iz Gradačca Nermin Sulejmanović ubio je danas tri osobe, a ranio još tri, javnost je posebno šokirala činjenica da je na Instagramu snimio ubistvo svoje supruge.

Nakon krvavog pohoda, pobegao je od policije, a u jednom trenutku, neposredno pre samoubistva, snimio je direktan prenos na Instagramu.

Većina onih koji su pratili bili su zgroženi, ali je bilo i onih koji su podržali monstruma u ​​komentarima.

- Joj jesi napravio havanu krvi. Ti si moj brat. Puš*** ki** hejteri - napisao je izvesni huso_ims.

Na profilu te osobe vidi se da je u pitanju izvesni Husi I. Pre nekoliko godina je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj drži pištolj.

Foto: Printscreen

 

Kako je najavio šef Kabineta federalnog ministra unutrašnjih poslova Ervin Mušinović, resorni ministar će nadležnim organima naložiti da preduzmu adekvatne korake u procesuiranju osoba koje su na društvenim mrežama podržavale ubicu i veličale njegove postupke.

- Federalni ministar unutrašnjih poslova Ramo Isak zatražit će od Federalne uprave policije i MUP-a Tuzlanskog kantona da ispitaju sve osobe koje su nakon stravičnih ubistava u Gradačcu podržavale ubicu i veličale zločin koji je počinio na društvenim mrežama - potvrdio je Mušinović.

Takođe, biće zatraženo od svih osoba koje su svojim porukama podržale ubicu da podnesu izveštaj o počinjenom krivičnom delu.

- Ovo se posebno odnosi na komentare pojedinaca objavljene na dva video-snimka, koje su uklonili inspektori Federalne uprave policije i MUP-a TK. Takođe, biće zatraženo da sve osobe za koje se utvrdi da su počinile krivično delo mržnje porukama podrške ubici, da podnesu izveštaje o počinjenom krivičnom delu - dodao je Mušinović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Rešena misterija: Nema četvrte žrtve masakra u Gradačcu
Balkan

Rešena misterija: Nema četvrte žrtve masakra u Gradačcu

Tri osobe ranjene su u današnjem krvavom piru koji se desio u Gradačcu kada je Nermin Sulejmanović ubio suprugu i još dve osobe. Na portalima u BiH, konkretno Avaza.ba pojavio se tekst iz koga se moglo zaključiti da je preminula i četvrta žrtva u ovom masakru.

11.08.2023

15:50

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)
Live TV

Crnogorska mafija je upumpala milijardu evra u neke srpske medije! Svako ko se suprostavi Zviceru postaje glavna meta klana! (VIDEO)

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer i njegov saradnik Radoje Milović su, prema prepisci iz Skaj aplikacije koju su objavile podgoričke Vijesti, razgovarali 2021. godine o mogućnosti da će SAD sa Bajdenovim dolaskom na vlast ići "na rušenje Vučića svim silama". Vođa kavčana tvrdi da jedino oni mogu svrgnuti Vučića, uz pomoć 40.000 navijača. Ova saznanja, za Informer, komentarisali su Predrag Koluvija, direktor "Jovanjica nova" i profesor Miroslav Bjegović, stručnjak za bezbednost, tokom gostovanja u "Info jutru".

17.06.2024

12:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija