22.08.2023.

10:05

Foto: Vesna Jović

Hronika

Preminuo muškarac u Bijeljini: Izbo ženu nožem, pa skočio kroz prozor

Kako navode lokalni mediji jezivo nasilje dogodilo se sinoć oko 19 sati u Bijeljini.

- U trenutku kada je o zločinu obaveštena policija oni su odmah došli do stana, međutim nisu mogli da obiju vrata zbog stvari kojima ih je, kako se sumnja, muškarac blokirao. Na teren su izašli i vatrogasci, te su dva policajca i vatrogasca kroz prozor ušli u stan i zatekli jeziv prizor - navode lokani mediji i dodaju:

- Brzo su sklonili stvari sa vrata kako bi Hitna pomoć mogla da uđe do žene koja je imala više ubodnih rana po telu. Ona je, kao i muškarac koji je pokušao da je ubije prevezena u bijeljinsku bolnicu gde joj lekari još uvek ukazuju pomoć - piše InfoBijeljina.

Kako je potvrđeno za InfoBijeljina u bijeljinskoj Bolnici  muškarac D.S. je preminuo jutros u pola pet, a zdravstveno stanje žene je i dalje teško.

- Muškarac i žena su dovezeni sinoć oko 19.15 sati na Urgentni centar. Pacijentkinja je imala više povreda, posekotina na šakama i jednom većoj u lumbalnoj regiji. Muškarac sa teškim telesnim povredama u besvesnom stanju. Dodatnom dijagnostikom ustanovljeno je da on imao prelom karlice, višestruke prelome lobanje, vrata, ekstremiteta. Po prijemu oboje su dodatno dijagnostički obrađeni. On je preminuo jutros - rekao je Milan Todorović, načelnik Odjeljenja za hirurške grane u JZU Bolnica "Sveti vračevi" Bijeljina.