• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/

21.08.2023

12:50

Nermin Sulejmanović pokrenuo crni niz tragedija! "Jadne Nizama i Tahira, stradaše ni krive ni dužne" (FOTO/VIDEO)

tanjug/printscreen facebook

Vesti

Nermin Sulejmanović pokrenuo crni niz tragedija! "Jadne Nizama i Tahira, stradaše ni krive ni dužne" (FOTO/VIDEO)

Podeli vest

U Živincima u Bosni i Hercegovini jutros se dogodio stravičan zločin kada je Mevludin A. (56) ubio nevenčanu suprugu Tahiru Č. (52), a zatim presudio sebi pucnjem u glavu!

Kako je Informer već pisao, Mevludin je stravičan zločin počinio na pragu Tahirine kuće, a kao motiv se pominje ljubomora.

Navodno, Mevludina je pre nekoliko dana Tahira isterala iz kuće i raskinula vezu sa njim, da bi nakon toga otputovala na ćerkinu svadbu u Nemačku.

- Nakon povratka iz Nemačke, Mevludin je naoružan došao do kuće u kojoj je Tahira bila sa maloletnom unukom, i nakon kraće svađe, pucao u nju i ubio je na kućnom pragu. Zatim je presudio i sebi - navode tamošnji mediji.

Portali u toj zemlji apostrofiraju ovaj zločin kao nastavak serije tragedija koju je, kako se navodi u tekstovima, pokrenuo Nermin Sulejmanović (35) iz Gradačca kada je 11. maja livkdirao bivšu suprugu Nizamu Hećimović (38), a zatim poznanike sa kojima je bio u zavadi, oca i sina Đengiza i Denis Ondera.

- Ovo je drugi ozbiljan zločin u Bosni i Hercegovini za manje od deset dana. Ubijene su dve žene i dva muškarca, ranjeno je i nekoliko ljudi. Zločine vezuje ljubomora i nasilje u porodici - piše u tekstu jednog od portala.

Ubica pio pivo pre zločina

Portal "Avaz" piše da je ubica Mevludin A. pre zločina konzumirao alkohol, a novinari su čak u kolima, kojima se dovezao do kuće žrtve, primetili i jednu otvorenu pivsku bocu.

Takođe, na društvenim mrežama po celoj zemlji, korisnici komentarišu čudan splet okolnosti i povezanost dva zločina: "Mala smo mi zemlja za ovako česta ubistva", "Od tog monstruma Nermina je sve i počelo", "Jadne Nizama i Tahira, ni krive ni dužne stradaše", samo su neki od komentara uplašenih građana.

Foto: Epa,instagram

 

Podsetimo, Nermin Sulejmanović, počinio je trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, a već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Foto: Foto: Avaz/A. Bešić.

 

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan sa profila ubice, on je par minuta pre nego što će ispaliti metak u glavu svoje supruge upitao zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Đengisa i Denisa Ondera. U krvavom piru je ranjena i supruga i majka ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Profesionalno

pre 8 meseci

"... Ovo je drugi ozbiljan zločin ...". Da li postoji "neozbiljan zlocin"? Bas baratate znanjem, iskustvom i profesionalizmom. Nije dovoljno raditi u nekoj novinarskoj kuci i misliti da si "novinar". Za to treba fakultet, mnogo rada, iskustva, profesionalizma, ucenja od starijih, bas novinara, pa potpisati neku objavu javno.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija