30.08.2023.

10:25

Foto: Printscreen

Hronika

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Brutalno prebili vršnjaka u Beogradu? Nekoliko dana ranije tukli su drugog i to snimili

Naime, kako je Informer već objavio pre nekoliko dana u jednom beogradskom naselju brutalno je pretučen maloletnik (15) 

Sumnja se da ga je pretkla grupa od četvoro njegovih vršnjaka.

Maloletnik je zadobio teške telesne povrede, a ubrzo potom društvenom mrežom počeo je da kruži snimak tuče druge tuče koja se dogodila na istom mestu nekoliko dana ranije. 

- Srećom u ovoj tuči dečak nije zadobio teške telesne povrede, ali se vidi na snimku vidi koliko je taj napad bio brutalan - rekao je za Informer jedan od građana koji živi u naselju u kom se tuča dogodila. 

Informer

 

Inače, na snimku se vide trojica maloletnika kako šutiraju dečaka, potom dvojica nasilnika smiruje situaciju dok treći nastavlja da ga šutira u leđa i stomak. 

Kako nam je objasnio sagovornik koji nam je prosledio snimak kolovođa te maloletniče grupe nasilnika teroriše decu u kraju u kom su se obe tuče i dogodile. 

Podsetimo, kako smo nezvanično saznali brutalno vršnjačko nasilje dogodilo se pre nekoliko dana. 

Reč je četvorici starijh maloletnika koja su ga tukla rukama i nogama, a udarci su bili toliko strašni da je pretučeni maloletnik zadobio opasne povrede . Naime, njemu su povređeni bubrezi i pitanje je kako će da nastavi život kasnije - objasnio je jedan od poznanika porodice teško povređenog dečaka. 

Kako je naveo da stvar bude još gora majka teško povređenog dečaka je teško bolesna. 

- Pored njene teške bolesti, samo joj je ovo falilo. Rodila j ežena zdravog i pravog dečaka a sada će ako preživi, a  nadamo se da hoće, dečak možda ostati doživotni invalid - priča ogorčeni Beograđanin. 

Prema njegovim rečim grupa nasilnika koja je pretukla 15-ogodišnjaka inače je dosta nasilna. 

Ovo nije prvi put da su pretukli dečaka, još jednog su pre ovog maloletnika napali i šutirali. Srećom taj drugi dečak nije teško povređen. Ne zna šta se dešava sa tom grupom nasilnika, ali svakako ne želim da dozvolim da niko od nas ne reaguje, a pogotovo što je dečaku majka bolesna - rekao je naš sagovornik.