• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.08.2023

09:41

Maloletnika brutalno pretukli vršnjaci u Beogradu: Udarali ga rukama i šutirali nogama, naneli mu teške telesne povrede

Insajder

Vesti

Maloletnika brutalno pretukli vršnjaci u Beogradu: Udarali ga rukama i šutirali nogama, naneli mu teške telesne povrede

Podeli vest

Maloletnik (15) teško je povređen kada su ga brutalno pretukla četvorica takođe maloletnika u jednom beogradskom naselju.

Kako smo nezvanično saznali brutalno vršnjačko nasilje dogodilo se pre nekoliko dana. 

- Reč je četvorici starijh maloletnika koji su ga tukli rukama i nogama, a udarci su bili toliko strašni da je pretučeni dečak zadobio, kako sam čuo, povrede opasne po život. Naime, njemu su povređeni bubrezi i pitanje je kako će da nastavi život kasnije - objasnio je jedan od poznanika porodice teško povređenog dečaka. 

Kako je naveo da stvar bude još gora majka prebijenog dečaka je teško bolesna. 

- Pored njene teške bolesti, samo joj je ovo falilo. Rodila je žena zdravog i pravog dečaka, a sada će ako preživi, a  nadamo se da hoće, on možda ostati doživotni invalid - priča ogorčeni Beograđanin. 

Prema njegovim rečim grupa nasilnika koja je pretukla 15-ogodišnjaka inače je napadala i drugu decu. 

- Ovo nije prvi put da su pretukli dečaka, još jednog su pre ovog maloletnika napali i šutirali. Srećom taj drugi dečak nije teško povređen. Ne znam šta se dešava sa tom grupom nasilnika, ali svakako ne želim da dozvolim da niko od nas ne reaguje, a pogotovo što je dečaku majka bolesna - rekao je naš sagovornik.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Herman

pre 9 meseci

Sto majmun vidi to majmun radi. Pogledajte kakav je program na TV .. sta drugo da ocekujete?

Marcco

pre 9 meseci

Hajde malo manje patetike tipa "rodila žena zdravog i pravog...", a možda malo na temu koju niko ne pominje, da su ljudi tipa Velja Nevolja, "fudbalski navijači", narko dileri, ubice i psihopate velikom delu omladine (pa čak i nekim roditeljima ženske dece) uzori. Oni streme tome jer ta bagra ima para (niko ih ne pita odakle), voze najbolje automobile (niko ih ne pita odakle), "devojčice" stoje u redu da ih jašu (mnoge mame se oduševe kad čuju ko im šeta čerku), gudre u izobilju, gde god se pojave izazivaju divljenje... a policija spušta glavu kada takav naiđe... viđam to svaki dan.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija