11.02.2024.

13:14

Foto: RINA/shutterstock

Hronika

Kad nisi ubica, zašto si pobegao?! Ne smiruje se bura zbog zločina na Pešteru (FOTO)

Nusret Destanović nestao je 8. feburara, a dva dana kasnije njegovo telo pronađeno je u napuštenom bunaru na Pešteru.

Od samog početka ovog misterioznog zločina spekulisalo se da je motiv ljubavni trougao čiji je učesnik bio i sam Nusret. Izvesni S.Ž. pokrenuo je svađu sa ubijenim Nusretom oko svoje supruge R.H. Kako nezvanično saznajemo, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom S.Ž. koja je bila okidač za ovaj jezivi zločin.

U međuvremenu pojavio se uznemirujući audio snimak razgovora S.Ž. i brata ubijenog Nusreta, koji je dodatno potresao Srbiju i bacio novo svetlo na motiv ovog zločina.

Međutim, na društvenim mrežama meštani Sjenice iskazali su svoja podeljena mišljenja o tome ko je zapravo pravi ubica: Da li S.Ž., koji bi ubio Nusreta iz ljubomore, ili pak žena R.H. koja bi ga likvidirala zbog pozamašne sume novca, stana i automobila?

Kako navodi jedan korisnik u grupi na društvenim mrežama, dodatna sumnja se baca na S.Ž., jer je odmah nakon izvršenog zločina pobegao iz zemlje.

- E moj Seade, glup si ko tocilo, pa kad nisi kriv, što si pobegao istu noć i što se okrećeš po ulicama da te neko ne juri? Nego vrati se ti ovamo, pa dokazi svoju nevinost - glasi komentar.

Informer

 

I dok jedni oštro sumnjaju u S.Ž., drugi krive trećeg člana ljubavnog trougla - emotivnu partnerku ubijenog Nusreta i bivšu ženu S.Ž. izvesnu Rijaldu H.

Informer

 

Kako navodi ovaj korisnik, dotična je kriva zato što je varala S.Ž. Takođe, jedna korisnica objavila je jeziv komentar u kome ističe da je udeo krivice i u samoj žrtvi.

Informer

 

Istraga još uvek pokušava da utvrdi motive i precizne okolnosti koje su doveli do ovog tragičnog događaja, kao i ulogu koju su osumnjičeni imali u smrti Nusreta Destanovića. Lokalne vlasti i policija apeluju na sve koji imaju bilo kakve informacije da se jave i doprinesu rasvetljavanju ovog slučaja.