• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.R.

10.02.2024

17:45

Svađa počela preko poruka, a završila se udarcem u glavu! Ovo su svi detalji Nusretovog ubistva!

Miloš Rafailović, Facebook

Vesti

Svađa počela preko poruka, a završila se udarcem u glavu! Ovo su svi detalji Nusretovog ubistva!

Podeli vest

Jezivi zločin koji se odigrao na Pešteru potresao je Srbiju!

Apel na društvenim mrežama za nestalim Nusretom Destanovićem pokrenuo je "odmotavanje klupka" u ovom začaranom misterioznom zločinu.

Naime, kako se prvobitno spekulisalo u medijima, Nusret je poslednji put viđen u četvrtak, 8. februara 2024. godine, kada je bio u svom vozilu, "golf IV", na benzinskoj stanici u selu oko 2 sata posle ponoći. Nakon te noći, svaki trag o njemu je nestao, što je dovelo do zabrinutosti njegove porodice i prijatelja koji su se dali u potragu za njim.

Međutim, danas je došlo do najtragičnijeg kraja ove potrage, jer spekulacije da se njegovo telo nalazi u jednom bunaru ispostavile su se istinite.

Kako je Informer saznao, motiv ovog ubistva je bio ljubavni trougao čiji je učesnik bio i sam Nusret. Izvesni S.Ž. pokrenuo je svađu sa ubijenim Nusretom oko svoje supruge R.H. Kako nezvanično saznajemo, Nusret je bio u emotivnoj vezi sa suprugom S.Ž. koja je bila okidač za ovaj jezivi zločin.

Foto: Društvene mreže

 

Nakon saznanja S.Ž. za prevaru svoje supruge R.H., on je pozvao Nusreta, a njihova svađa se nastavila preko poruka. Posle nekoliko razmenjenih poruka u kojima je sve odjekivalo svađom, našli su se u blizini pumpe u Karajukića bunarima kada je S.Ž zadao smrtonosni udarac drvenom motkom u glavu Nusretu.

Scene na licu mesta su bile jezive, jer su se po podu videli tragovi krvi! Nakon što je ubio ljubavnog partnera svoje supruge, S.Ž. je njegovo telo ubacio u automobil i potom se odvezao do bunara gde je hladnokrvno telo bacio u isti. 

Kako je izvor blizak istrazi izjavio za Informer, S.Ž. živi u blizini tog bunara i nakon što se otarasio tela, mirno se vratio svojoj kući, i nakon kratke pripreme, dao se u bekstvo.

S.Ž. se nalazi minimalno 24 časova u bekstvu, a kako se spekuliše već se nalazi u Nemačkoj. Njegova supruga zbog koje se pokrenuo ovaj zločin nalazi se u policiji na ispitivanju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Važni sastanci za Srbiju! Predsednik Vučić sutra u Briselu sa zvanilnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boraviće sutra u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varheljijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

25.06.2024

20:34

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija