16.06.2024.

18:32

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Hronika

Pijana žena ugrizla policajca! Detalji skandala u Ubu

Incident se dogodio sinoć nešto pre 23 časa u ulici Drinskih divizija u ovom gradu, kada je patrola tamošnje policijske stanice zaustavila automobil kojim je upravljala M.A. (54) iz tog mesta.

- Prilikom sačinjavanja dokumentacije o saobraćajnim prekršajima koje je učinila, žena je sve vreme vređala policijske službenike, a onda je krenula da se samovoljno udalji sa mesta događaja. Nakon izdatog naređenja i izrečenog upozorenja, jedan od policajaca je upotrebio sredstvo prinude u vidu upotrebe fizičke snage hvatom za nadlakticu njene leve ruke, ali je ga je ona u tom trenutku ugrizla u predelu nadlaktice i nanela mu lake telesne povrede - prepričava naš izvor šta se dogodilo.

Informer

M.A, koja je takođe zaradila modricu prilikom upotrebe sredstva prinude od strane ugriženog policajca, potom je uhapšena.

Osnovni tužilac u Ubu ugriz policajca kvalifikovao kao krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, tako da će nakon 48-časovnog zadržavanja u policiji, ova Ubljanka biti predata tužilaštvu, piše Blic.