04.07.2024.

12:20

Foto: Foto: Pavle Ivković

Hronika

Na suđenju Zoranu Marjanoviću svedočile dve žene! Obe pričale o danima nakon Jeleninog nestanka (FOTO)

Na današnjem ročištu svedočila je Milica Marjanović, Zoranova snajka. Ona je sudskom veću izjavila da ostaje pri iskazu koji je dala još 2016. godine kada se zločin i dogodio.

- Ostajem pri svojoj prvoj izjavi. Sećam se da smo kada je Jelena nestala da smo pregledali njenu stranicu na Fejsbuku, tamo je bilo eksplicitnih poruka ali to je valjda ok u ovom poslu. Šifru sam dobila od Zorana a nakon našeg pregledanja neko je istu promenio i više nismo mogli da uđemo na tu stranicu - rekla je Milica a potom se nadovezao Zoran:

Informer

- Tako je bilo, ja sam i pre sa Jelenom ulazio na taj profil a bilo je i tih poruka. Iz policije su rekli da proverim sve i ja sam to i uradio, a potom i policija nije mogla da uđe na taj profil. Inace, tu stranicu je vodio Jelenen PR i tu smo kačili materijal zarad promocije.

Na suđenju je svedočila i Lenka Đorđević, vaspitačica iz vrtića Zoranove i Jelenine ćerke Jane.

- Nista ne bih menjala u svom iskazu. Ne sećam se detalja bilo je davno. Ja sam kada je Jelena nestala došla da čuvam Janu i tada smo šetale i otiše kod njene bake, Jelenine majke. Na putu do tamo smo saznali da je pronađena Jelena i ja sam zaplakala, a onda je Jana rekla: "Što svi plačete, jer ja više nemam mamu?"- rekla je Lenka Djordjević Janina učiteljica.

Naredno suđenje zakazano je za peti septembar i deseti oktobar u 11 časova kada bi trebalo da se pojave Vera Vukomanović, kuma porodice Marjanović, Teodora Krsmanović, Jelenina sestra i Ljubica Marković.