08.07.2024.

20:19

Foto: hronika

Hronika

"Mnogo je voleo reku, prirodu, a Drina ga je odnela"! Prijatelji se opraštaju od fudbalera koji se utopio kod Banje Koviljače!

Ljudi koji su se zatekli tu kada je on ušao u vodu, kaži da Slobodan uopšte nije zaplivao.

- Samo je stao u vodu i u jednom trenutku je propao. Nije uopšte plivao. Nije ga više bilo! Žalosno. Našli su brzo telo, ali to je velika tuga. Bio je sportski tip, trenirao je fubal, a na Drini je baš nizak vodostaj, gotovo je čovek može prepešačiti. Šta mu se desilo, to nikome nije jasno - kaže sagovornik Informera.

Slobodanovi prijatelji imaju samo reči hvale za njega.

Informer

Plaža Sunčana reka gde se utopio Slobodan

- Bio je neverovatno dobar čovek. Baš sam juče video njegov stori na Instagramu: stoji kafa na stolu i vidi se Drina. Mnogo je voleo prirodu, reku i eto završio je u Drini. Tog dana seo je u kafić, slikao kafu, ušao u vodu i nestao - priča za Informer njegov blizak prijatelj.

Slobodan je bio jedinac i nije bio oženjen. Voleo je sport, trenirao fudbal i nema nikog kome nije bio mio drug.

- Na lice mesta su stigli i njegovi roditelji, očajni, skrhani, u neverici. Sve njegovi stvari su ostale tu. Šta ti je život? - pita se naš sagovornik žaleći za drugom.

Informer

Slobodan Nikolić je bio jedinac

Slobodan je voleo da putuje, vreme je najčešće provodio na selu, a takođe je voleo fudbal i treninge na terenu Fudbalskog kluba Granit Radalj, gde je, prema rečima meštana, provodio kvaliltetno vreme sa saigračima, koji za njega kažu da je divan mladić.

- Tuga nas je okupirala kada smo čuli i nadali se da će se sve drugačije i na lepši način završiti ovaj pakleni dan. Iščekivali smo, nadali se da ćemo te ponovo videti nasmejanog i srećnog čoveka, koji nije znao nikada da povredi bilo koga i koji nije voleo nepravdu, Uvek se borio i davao sve od sebe, za klub i ekipu. Veliku ljubav si davao i prirodi, voleo si sve oko sebe, ljude, životinje, biljke... Izgleda da je istina da Bog prvo uzima najbolje... Prerano si nas napustio Maki, saučešće porodici Nikolić - ovim rečima oprostili su se iz kluba FK Granit Radalj u kom je trenirao Slobodan.

Informer

Slobodan je voleo i planinarenje po Ozrenu

Telo mladića se nalazi na obdukciji, koja treba da utvrdi uzrok smrti.