10.07.2024.

11:24

Foto: printskrin

Hronika

Albanac ostaje u pritvoru: Audijem izazvao nezgodu u Leskovcu, tri osobe povređene

Naime, kako je Informer ranije izveštavao G. M. je uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je preksinoć na auto-putu u blizini Leskovca upravljajući „audijem“ udario u „korsu“ koju je vozio muškarac (47) i u kojoj su bili muškarac (43) i žena (41).

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač i muškarac iz „korse“ zadobili su lake telesne povrede, dok je žena teško povređena, ona je zadobila  prelom oba kuka, povredu leve nadlaktice, povredu karlične kosti i druge povrede. 

Informer

ilustracija

Vozač G.M. je odmah uhapšen i danas je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Leskovcu

Osumnjičeni je u prisustvu tumača za albanski jezik izneo odbranu, nakon čega je na predlog javnog tužioca prema istom određen pritvor u trajanju do 30 dana. Pritvor je određen zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi osumnjičeni ostankom na slobodi mogao uticati na nesaslušanog svedoka i zbog postojanja opasnosti od bekstva, s obzirom na to da se radi o stranom državljaninu. Javni tužilac će, radi efikasnog okončanja postupka i donošenja odluke, u najkraćem roku ispitati svedoke i naložiti neophodna veštačenja - saopštili su u tužilaštvu.