• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.07.2024

09:37

Uhapšen Albanac kod Leskovca: Divljao skupocenim kolima, pa izazvao nezgodu

MUP Srbije

Vesti

Uhapšen Albanac kod Leskovca: Divljao skupocenim kolima, pa izazvao nezgodu

Podeli vest

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu uhapsili su G. M. (31) iz Albanije, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On se sumnjiči da je preksinoć na auto-putu u blizini Leskovca upravljajući „audijem“ udario u „korsu“ koju je vozio četrdesetsedmogodišnji muškarac i u kojoj su bili četrdesettrogodišnji muškarac i četrdesetjednogodišnja žena.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi vozač i muškarac iz „korse“ zadobili su lake telesne povrede, dok je žena teško povređena.

Osumnjičeni je, uz krivičnu prijavu, priveden nadležnom tužilaštvu u Leskovcu.

Podsetimo, kako smo ranije pisali, specijalizantkinja medicine (41) iz Vranja, teško je povređena u ovoj nesreći, dok su njene kolege, starosti 43 i 47 godina, zadobili lakše telesne povrede.

Specijalizantkinja je posle zbrinjavanja u bolnici Leskovcu prebačena u UKC NIš.

Pacijentkinja ima prelom oba kuka, povredu leve nadlaktice, povredu karlične kosti i druge povrede, potvrdili su iz bolnice u Leskovcu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)
Live TV

Odluke NATO pakta u Vašingtonu vode svet u neviđenu opasnost! Ubistvo Trampa ne bi spustilo tenzije u Americi! (VIDEO)

Gosti "Info dana" Informer televizije bili su direktor "Srpskog telegrafa" Saša Milovanović, profesor dr Branko Nadoveza sa Instituta za noviju istoriju Srbije i Ljubomir Đurić iz Centra za nacionalnu politiku. Govorili su o odnosima Srbije i Egipta, kao i o nedavnom atentatu na bivšeg šefa države i aktuelnog kandidata za predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa.

16.07.2024

16:27

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)
Live TV

Pijani divljaci napadaju Srbe na KiM! OVK terorista Kurti želi da eliminiše i srpske novinare! (VIDEO)

Na Glavnom gradskom mostu na Ibru, koji razdvaja severni srpski i albanski južni deo Kosovske Mitrovice juče je Albanac u vidno alkoholisanom stanju fizički nasrnuo i pivskom flašom gađao Biljanu Radomirović, novinarku "Politike" i Zorana Vlaškovića, novinara "Jedinstva". O tom nemilom događaju govorili su Milovan Drecun, narodni poslanik i napadnuti novinar Zoran.

16.07.2024

09:29

Sport

Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?
Planeta

Kako je "momak koji nikad neće biti za Trampa" postao njegov potpredsednik?

Google je u ponedeljak širom sveta zabeležio rekordno pretraživanje imena „J. D. Vance“, na raznim jezicima, posle objave Donalda Trampa da će upravo ovaj senator iz Ohaja biti potpredsednički kandidat Republikanaca na predstojećim izborima. Ovakav Donaldov izbor može se smatrati neočekivanim, kontroverznim, ali i sasvim logičnim i pragmatičnim potezom. Vens (39) je je nekad bio oštar kritičar bivšeg predsednika, ali je zato u poslednje vreme poznat kao mlada zvezda Republikanske partije i jedan od najvernijih saveznika Trampa.

16.07.2024

17:36

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija