10.07.2024.

16:51

Foto: Foto: P.I.

Hronika

Zbog požara na Voždovcu, apel za sve građane: "Zatvorite vrata i prozore, ne izlazite bez velike potrebe"

- Poštovani građani, obaveštavamo vas da je danas, u 14:20, došlo do izbijanja požara na deponiji u našoj gradskoj opštini Voždovac. Naš prioritet je bezbednost svih građana, kao i efikasno gašenje požara i sprečavanje širenja vatre.

- Odmah po prijemu dojave, vatrogasne ekipe su hitno izašle na teren i preduzimaju sve potrebne mere kako bi lokalizovale i ugasile požar. U ovom trenutku, situacija je pod kontrolom i nema povređenih.

Informer

 

- Stanovnicima koji žive u blizini deponije savetujemo da ostanu u svojim domovima, zatvore prozore i vrata, te prate dalja uputstva nadležnih službi. Mole se svi građani da se suzdrže od odlaska na područje zahvaćeno požarom kako bi se omogućio nesmetan rad hitnih službi.

- Gradska uprava je u stalnom kontaktu sa vatrogasnim službama, policijom i drugim relevantnim institucijama kako bismo osigurali brzu i efikasnu reakciju na ovu situaciju. Takođe, preduzete su sve potrebne mere za procenu potencijalnih rizika po zdravlje i bezbednost građana.

- U narednim satima i danima, javnost će biti redovno informisana o razvoju situacije putem sredstava javnog informisanja i zvaničnih kanala komunikacije naše opštine.

- Zahvaljujemo na razumevanju i saradnji u ovom trenutku. Apelujemo na sve građane da ostanu mirni i prate dalja uputstva nadležnih službi - navodi se u saopštenju Gradske opštine Voždovac.