18.07.2024.

11:12

Foto: printscreesn Instagram 192.rs

Hronika

Loznica blokirana! Specijalci zaposeli grad, sumnja se da se Šiptar ubica krije ovde (FOTO/VIDEO)

Kako je Informer već pisao noćas oko 0.55 sati u blizini graničnog prelaza Trbušani, prilikom rutinske kontrole na policajce je iz taksi vozila pucao Hajrizi, a zatim pobegao u nepoznatom pravcu.

U međuvremenu Loznicu i okolinu zaposele su snažne policijske snage. U potragu za osumnjičenim uključili su se pripadnici Žandarmerije, rečne policije, područne jedinice policije sa psima tragačima...

Prema nezvaničnim saznanjima jedan od pravaca potrage ide ka reci Drini jer se sumnja da bi osumnjičeni ubica mogao da prepliva reku.

Mesto Lipnički šor nalazi se na oko sedam kilometara vazdušne linije od granice sa BiH, a 15 kilometara je udaljen od najbližeg graničnog prelaza Trbušnica.

Ne isključuje se moogućnost da su se prevezli do granice sa Drinom, posle čega su prešli ilegalno granicu. Upravo zatom, na nogama je Policija Republike Srpske.

Podsetimo ubica je policajca Nikolu Krsmanovića pogodio u grudi, i on je nažalost preminuo, dok je drugog policajca Vjekoslava Ilića pogodio u rame.

Nakon zločina ubica je pobegao, ali su mu u taksiju ostala dokumenta, pa je odmah identifikovan, a policija je uhapsila taksistu koji ga je vozio.