Autor: Informer.rs

20.07.2024.

12:16

Foto: Pritnskrin

Hronika

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO! Šiptarski terorista krenuo u RS da napravi još gori zločin! Isplivali šok detalji, odaju ga jataci!

Naime, glavni urednik Informera uživo je u programu otkrio da je proverena informacija da je krenuo u Republiku Srpsku, ne kako bi prebegao u Nemačku kako se pisalo, već je imao za cilj da uradi nešto još gore. 

Jataci ubijenog teroriste počeli su da ga odaju i kako saznajemo trebalo je da dođe u RS sa određenim zadatkom. 

Njemu je obećana zaštita i da ga neko "prebaci" na Zapad, nakon izvršenog zadatka. 

- Imao je opasne planove u Republici Srpskoj, a kad uzmete u obzir pretnje koje dobijaju srpski političari u RS od strane Zapada, ne bih isključio mogućnost da je Fanton Hajrizi poslat tamo da ubije nekog - rekao je Vučićević. 

Takođe, dodao je da je imao pomoćnike koji su ga iz Preševa prevele u Tutin, gde je takođe imao svoje jatake. 

- Pretpostavlja se da je cilj bio neko od političara iz Republike Srpske, a to su pretpostavke srpske policije. Imao je jatake u Tutinu, gde je prebačen do Loznice, a onda je bio plan da ode u Republiku Srpsku, to mu je bio krajnji cilj, diverzija ili atentat. Nakon toga trebao je da bude prebačen od strane stranih službi na Zapad - kazao je naš glavni urednik.

Podsetimo, Hajrizi je juče opkoljen na obronku Gučeva, a kada je video da će biti uhapšen on je zapucao i policajci su ga likvidirali.