22.07.2024.

12:14

Foto: printscreesn Instagram 192.rs

Hronika

Jatak Šiptara ubice biće izručen Srbiji! Uhapšen u Bijeljini, menjao identitet nekoliko puta

Reč je o Zoranu Radovanoviću, alijas Zoranu Miletiću, koji je rođen u Srbiji u Bačkoj Topoli i više puta menjao identitet i adresu stanovanja na području Banjaluke.

- Nakon ispitivanja ovog lica u Posebnom odeljenju Republičkog javnog tužilaštva zbog pomaganja u krivičnom delu teško ubistvo, pripadnici Žandarmerije MUP Republike Srpske sproveli su ga u ekstradicioni pritvor Suda BiH - istakla je Glušac.

Informer

U Loznici je u sredu, 17. jula, uveče ubijen policajac Nikola Krsmanović (34), dok je njegov kolega Vjekoslav Ilić (50) teško ranjen, prilikom kontrole “mercedesa” tutinskih registracija u kojem su se nalazile dve osobe. Napadač je prilikom izlaska iz vozila pucao iz pištolja, pogodivši Krsmanovića u grudi, a Ilića u rame, nakon čega je pobegao.

Dan kasnije je u Bijeljini uhapšen Zoran Radovanović, alijas Zoran Miletić, u okviru potrage za ubicom policajca u Loznici.

Predat je petak, 19. jula, u Banjaluci u nadležnost Posebnog odeljenja Republičkog javnog tužilaštva. Za njega se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici.

Albanski terorista Faton Hajrizi koji je ubio jednog srpskog policajaca, a ranio drugog, likvidiran je u petak ataru Banje Koviljače.