03.10.2024.

10:00

Foto: printscreen instagram

Hronika

Ovo je pevačica koja je krila vođu "škaljaraca"! Instagram joj "pršti", uhapšena sa prijateljem (FOTO)

Kako piše ATV, Odović i Cerovina uhapšeni su u akciji Uprave za organizovani i teški kriminalitet MUP Republike Srpske i PU Istočno Sarajevo, prenosi Srpskainfo.

"Uhapšeni su O.O. iz Sokoca i V.C. iz Sarajeva zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo organizovani kriminal u vezi sa pomaganjem počiniocu krivičnog dela. Osumnjičeni su za pružanje pomoći u sakrivanju O.O. iz Sokoca, za kojim je bila raspisana poternica, inače pripadnika Škaljarskog klana" saopštio je MUP Srpske.

Orašanin je početkom septembra uhapšen na osnovu međunarodne poternice koja je za njim raspisana nakon što je u decembru 2022. godine izbegao hapšenje u akciji MUP Republike Srpske i Tužilaštva BiH.

Informer

Osumnjičen je da je od 26. novembra 2020. do 22. januara 2022. godine kao organizator grupe, kojoj je pristupilo više osoba, počinio krivično delo organizovani kriminal u vezi sa trgovinom droge.

Inače uhapšena pevačica na društvenoj mreži Instagram ima 137 hiljada pratilaca. U opisu profila joj piše da je majka i pevačica.

Profil joj je pun fotografija sa ekskluzivnih destinacija širom sveta.

Inače njen rođeni brat je u maju 2023. godine napadnut i izboden nožem. Za taj napad sumnjičio se njegov prijatelj. Pevačica se tada oglasila i otkrila detalje, i tada je glasno opovrgla sve tvrdnje da joj je brat upetljan u kriminal.

- Tačno je da je izboden. Stabilno je hvala Bogu, van životne opasnosti. Saznala sam jutros - rekla je tada Cerovina.

Istraga povodom ovog slučaja je u toku, a više detalja biće poznato nakon saslušanja uhapšenih osoba.