23.10.2024.

17:40

Foto: Foto: Shutterstock, Društvene mreže

Hronika

Sahranjen mladi fudbaler (15) iz Aranđelovca! Motociklom se zakucao u džip (FOTO)

Sahrani je prisustvovalo nekoliko stotina ljudi, pre svega članova porodice nesrećnog tinejdžera, ali i rođaka, prijatelja, komšija i članova lokalnog fudbalskog kluba u kom je Lazar nastupao.

Neposredno pre nego što su posmrtni ostaci Lazara V. spušteni u grobno mesto, Marko Lomić, njegov trener u fudbalskom klubu "Šumadija Aranđelovac", obratio se prisutnima.

Informer

Kako je rekao, Lazar je bio veliki drug i prijatelj, dečak koji je zračio pozitivnom energijom, a njegova hrabrost je oduvek oduševljavala članove kluba.

- Vaske je bio mnogo više od saigrača, bio je deo naše porodice, uvek spreman da pruži ruku prijateljstva i osmeh koji je davao snagu celom timu. Bio je izuzetno hrabar dečak, pravi prijatelj. Njegova strast prema fudbalu i životu biće zauvek deo nas - rekao je trener i dodao da je gubitak Lazara V. tragedija za sve koji su ga poznavali.

Podsetimo, kako je Informer već pisao Lazar V. je poginuo u nedelju oko 16 časova kada je motociklom krenuo u pravcu Lazarevca. 

U jednom trenutku je krenuo da pretiče "folksvagen polo", kada je iz suprotnog pravca naišao džip u koji je nesrećni tinejdžer udario.