• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2024

16:47

Prva fotografija poginulog dečaka (15)! Trenirao fudbal u Aranđelovcu, u klubu očajni: "Vaske, neka te anđeli čuvaju"

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Prva fotografija poginulog dečaka (15)! Trenirao fudbal u Aranđelovcu, u klubu očajni: "Vaske, neka te anđeli čuvaju"

Podeli vest

Lazar V. (15) poginuo je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila juče na putu Aranđelovac - Lazarevac kada se motociklom zakucao u džip koji je išao iz suprotnog smera.

Lazar je bio fudbaler u fudbalskom klubu "Šumadija Aranđelovac", a klub je na Fejsbuk profilu objavio njegovu fotografiju.

"Velika tuga. Bože, nije fer igra, uzeo si nam najboljeg. Vaske, počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju" piše u objavi.

Postigao sedam golova na jednoj utakmici

U objavi koju je objavio klub "Šumadija Aranđelovac", navodi se da je Lazar na utakmici sa Jasenicom u Smederevskoj Palanci postigao svih sedam golova u pobedi 7:2.

 

Foto: Društvene mreže

Dečak koji je poginuo

 

"Mrežu je pogodio u 24, 25,35,44,45,73 i 78. minutu, u proseku svakih 11 minuta i 42 sekunde. U Podunavsko-šumadijskoj pionirskoj ligi odigrano je 17 kola, Lazar je igrao sve mečeve i prvi je na listi strelaca sa 26 golova. Napuniće 14. maja 14 godina i od jeseni će da igra u selekciji kadeta. Na igre i golove ponosan je trener Nikola Zlatković" navodi se u jednom članku koji je objavio ovaj klub.

Preticao automobil

Lazar V. je poginuo juče oko 16 časova kada je motociklom za koji nije imao dozvolu, krenuo u pravcu Lazarevca. 

U jednom trenutku je krenuo da pretiče "folksvagen polo", kada je iz suprotnog pravca naišao džip. Dečak na motociklu nije imao gde i udario je u džip, a potom se od siline udara odbio i podleteo pod vozilo koje je samo koji sekund pre pretekao.

On je sa teškim telesnim povredama hitno transportovan u Aranđelovac, ali nažalost, lekari su mogli samo da konstatuju smrt.

Policija je obavila uviđaj, a naređena je i obdukcija stradalog dečaka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 5 sati

Roditelje u zatvor,daju detetu da vozi ovakvu masini,non-sense.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27