• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

20.10.2024

16:31

Sutra sahrana lepe Tamare! Poginula sa dečkom Crnogorcem u Njujorku (FOTO)

Shutterstock, Društvene mreže

Vesti

Sutra sahrana lepe Tamare! Poginula sa dečkom Crnogorcem u Njujorku (FOTO)

Podeli vest

Srpkinja Tamara Lapadatović (35) izgubila je život u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 13. oktobra u Njujorku, a sahrana će se održati sutra, 21. oktobra na groblju u Kladovu.

"Obaveštavamo rodbinu i prijatelje da je naša draga Tamara Lapadatović preminula 13. oktobra u svojoj 35 godini života. Sahrana će se obaviti 21. oktobra sa početkom u 14 časova na groblju u Kladovu" navodi se u objavi koju na društvenim mrežama dele njeni najbliži.

Poginula na Menhetnu

Podsetimo, Tamara Lapadatović (35) poginula je sa Aleksandrom Jokanovićem (30) u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je motor na kome su se nalazili udario u automobil u blizini 3. avenije na Menhetnu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara (@tamara_lapadatovic)

 

Za "Blic" se oglasio bivši verenik Tamare Lapadatović

- Tamara je dolazila skoro dolazila u Srbiju, bila je tu par nedelja, kada smo je i poslednji put videli. Znate, kada nekoga pamtimo samo po osmehu i kada ga se sa osmehom sećamo, onda teško da možemo poverovati da je ovakvo nešto moglo da se desi. Takva je bila Tamara, uvek nasmejana - rekao nam je.

Na snimku koji je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu dan pre nesreće vidi se nasmejana Tamara kako leti helikopterom, a zatim spremna skače iz njega uz pomoć padobrana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 3 sata

NJoj broj 13 nije doneo srecu. Neka te andjeli cuvaju lepotice, a i tvog decka takodje.

sledeća vest

Vesti

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!
Srbija

Mile peče rakiju, al' je ne okuša! Evo šta kaže!

Ove godine su kazandžije i lampeci za pečenje rakije posebno traženi, jer je šljiva u čačanskom kraju dobro rodila. Kolika je potražnja svedoče i liste čekanja, kod malobrojnih koji se ovim poslom još bave.

20.10.2024

17:27