26.10.2024.

23:20

Foto: sandžakdanas.rs

Hronika

Izdalo ga srce: Slošilo mu se od bola pa se strmoglavio: Otac poginuo gde i sin!

Stariji Ilić se strmoglavio sa brda na kojem je stajao i ono se obrušilo na njega. U tom trenutku je bio sam pa svedoka drugih okolnosti nema.

- Nakon uviđaja, obavljena je obdukcija tela Dalibora Ilića u Opštoj bolnici u Majdnapeku. Konstatovano je da postoji mogućnost da mu se u momentu slošilo i da je preminuo prirodnom smrću, te da je od posledica pada zadobio povrede po telu.Da li je u krvi bilo prisutno alkohola ili nedozvoljenih supstanci tek će da se utvrdi na osnovu dodatnih analiza koje su naložene - saznaje Informer.rs od izvora bliskog istrazi.

Nakon ove tragedije na društvenim mrežama se od Dalibora su se oprostili rođaci i prijatelji koji su se podsetili i na prethodnu tragediju kada mu je poginuo sin.

"Otišli ste obojica prerano; Sada si na nekom boljem mestu sa svojim Bogdanom;", samo su neke od potresnih poruka, objavljenih na Fejsbuku.

Bogdan Ilić je 3. maja 2021. bio sa dvojicom drugova u "pežou", koji je jedan od njih uzeo bez znanja roditelja. Zbog velike brzine, vozač je izgubio kontrolu i automobil je sleteo u jezero Veliki zaton.

Dvojica mladića su uspeli da izađu iz automobila, a nesrećni Bogdan je ostao zaglavljen u automobilu koji je potonuo na dno.