22.11.2023.

15:21

Foto: informer.rs

Izbori 2024

Mirković: Đilasov kandidat obmanjuje građane

" Izneo je neistine, prazna obećanja i bez grama sramote pokušao da obmane građane, kao da su sve što im je najgori gradonačelnik u istoriji učinio, zaboravili.

Presmešno je sada slušati kako građanima obećava nekakvu Kaliforniju a u Grockoj su za deset godina bili jednom i to su po svedočenju građana, promašili skretanje i izgubili se.

Danas ih je navigacija dovela gde su želeli ali po reakciji ljudi, bolje da su se i ovaj put izgubili, jer laži, manipulacije i prazne priče, kod građana nisu dobrodošle.

Neverovatna je doza licemerstva, da su im građani Grocke sada "važni" a za sve vreme svoje vlasti su ih nazivali građanima drugog reda i na taj način ih tretirali.

Neka Obradović pita svog šefa zašto ništa nije uradio za tu beogradsku opštinu, pa mu možda bude malo jasnije, zašto je tako dočekan.

Dok smo se mi svakog dana borili za svaku opštinu i svaki deo Beograda, oni to čine demagoški u toku kampanje pa ni tada ne razumeju šta je to što građani zaista žele.

Predstojeći izbori će to i potvrditi, kada će politika Aleksandra Vučića, politika rezultata, ispunjenih obećanja i svakodnevna briga o građanima pobediti politiku laži i demagogije, Dragana Đilasa jer Beograd ne sme da stane " - saopštio je Mirković.