16.06.2024.

12:00

Foto: Foto: Profimedia

Magazin

Razgovor Kejt Midlton sa decom! Verovala je da ih niko ne čuje, al čitač sa usana otkriva - imala je veliku muku tokom ceremonije

Sve vreme je bila uz ćerku i sinove. Viđeni su najpre u službenom automobilu, zatim u kočiji tokom svečane povorke pa u Bakingemskoj palati odakle su gledali smotru i na kraju na čuvenom balkonu. Princeza od Velsa razgovarala je sa decom, dok je trajala ceremonija i čitač s usana otkriva detalje.

Informer

 

Princeza od Velsa davala je deci upustva o protokolu tokom Trooping the Colour. Po dolasku u Horse Guards, Kejt Midlton i njena deca posmatrali su paradu iz zgrade koja je gledala na paradu.

Kejt je u jednom momentu rekla deci: 

- Ostanite tu, u redu? sagnula se zatim prema Šarlot i poručila joj: 

- Nastavi da se smeješ i budi ovde na trenutak - procenjuje Nikola Hinkli.

Kejt Midlton imala je najviše posla sa najmlalđim detetom, Lujem koji je izgledao nezainteresovano za paradu i pomalo umorno, da bi u jednom momentu zaplesao dok je trajala ceremonija.

Informer

 

Protokolu ga je učila i sestra Šarlot. Najmlađe dete Kejt Midlton i princa Vilijama stajao je danas na balkonu Bakingemske palate sa blago skupljenim rukama, dok se izvodila britanska himna. 

- Luj, spusti ruke! poručila mu je njegova sestra Šarlot, otkriva čitač s usana Džulijet Salivan.

Maleni princ koji ima šest godina, namrštio se ali je poslušao princezu (9) pa je stajao mirno dok se izvodila himna. Ranije tog dana, princa je još jednom upozorila na protokol kada mu je naredila da prestane da pleše dok je stajao na prozoru u zgradi Horse Guards, posmatrajući kralja Čarlsa sa trupama gardi. U tom momentu pored njega bili su i Kejt Midlton i stariji brat princ Džordž (13).

Princ Luj drugi put nije poslušao sestru kojoj i te kako smeta kada se pravila ne poštuju. Šarlot mu je rekla:

- Prestani da radiš to i gledaj paradu! Luj je odgovorio: 

Kejt Midlton primetila je šta se dešava između Luja i Šarlot pa se nasmešila. Protiv nestašluka Luja svi su nemoćni.