• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

15:00

Preskup stajling Kejt Midlton! Samo minđuše koštaju preko 5.000 evra  - kraljica stila izdominirala (VIDEO/FOTO)

profimedia

Moda i lepota

Preskup stajling Kejt Midlton! Samo minđuše koštaju preko 5.000 evra - kraljica stila izdominirala (VIDEO/FOTO)

Podeli vest

Za današnje pojavljivanje u javnosti, prvo posle dugo vremena, Kejt Midlton je odabrala belu haljinu sa crnim detaljima i skupe modne dodatke.

Kejt Midlton je nosila jednostavnu i elegantnu belu haljinu dužine do vrha listova.

Haljina britanske dizajnerke Dženi Pekam ima okrugao izrez sa tamnim obrubom i  velikom crno-belom mašnom. Ima i dve paralelne tamne trake na struku i mali, diskretan šlic na zadnjem delu.

Cifre od kojih boli glava

Kejt je kosu stilizovala u obliku niske punđe, a nosila je i beli šešir sa crnim detaljima brenda Filip Treči, kao i biserne minđuše brenda Kasandra Gold, koje koštaju 5.600 evra.

 

 

U ruci je nosila malu crnu klač torbicu marke Malberi od 700 evra, kao i broš koji predstavlja simbol Irske garde. Odabrala je i jednostavne bele salonke brenda Džimi Ču.

I prinčevi Džordž i Luj izgledali su elegantno u odelu na duplo kopčanje i sa plavim kravatama, dok je princeza Šarlot odabrala mornarsku haljinu u mornarskom stilu ukrašenu belom mašnom i bele baletanke, prenosi Page Six.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Samo danas besplatan ulaz na bazene!
Kuća časti

Samo danas besplatan ulaz na bazene!

Kupališna sezona na bazenima kragujevačkog Sportsko-privrednog društva Radnički d.o.o. zvanično će biti otvorena u četvrtak 20. juna, a svi posetioci bazena prvog dana imaće besplatan ulaz i mogućnost besplatnog korišćenja suncobrana i ležaljki.

20.06.2024

07:50