• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2024

09:00

Dnevni horoskop za subotu 15. jun! Bikovima blokada u ljubavi, a Vodolije dobijaju pomoć uticajne osobe

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za subotu 15. jun! Bikovima blokada u ljubavi, a Vodolije dobijaju pomoć uticajne osobe

Podeli vest

Saznajte šta su zvezde pripremile vašem horoskopskom znaku.

OVAN

 LJUBAV: Vaša strastvena priroda možda neće naići na podjednako entuzijastičan odgovor osobe koja vam se dopada. POSAO: Dobit od posla u vezi s trgovinom. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK 

LJUBAV: Vaš ljubavni život biće blokiran. Moguće je da uopšte nećete imati prilike za ljubav, što će vas frustrirati. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

BLIZANCI  

LJUBAV: Raspoloženi ste za ljubav, ali osoba koja vam se dopada možda neće biti. POSAO: Imaćete problema sa svima koji nešto rade za vas. ZDRAVLJE: Promenljivo.

RAK  

LJUBAV: Pokušajte da provodite više vremena sa partnerom jer ako to ne uradite, može vam zameriti. POSAO: Možete imati manjih problema ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Slabije.

LAV 

LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom pomoći će vam da rešite problem u odnosu. POSAO: Odličan period za sve koji se bave pružanjem intelektualnih ili IT usluga. ZDRAVLJE: Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

DEVICA

LJUBAV: Niko i ništa neće moći da ispuni vaša očekivanja. POSAO: Vaše operativne sposobnosti neće biti na visokom nivou, zbog čega možete napraviti grešku. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

VAGA

LJUBAV: Možda ćete kriti osećanja jer ćete znati da ne bi naišla na odobravanje okoline. POSAO: Izgleda da se u ovoj sferi nastavlja isti negativni trend. ZDRAVLJE: Loše.

ŠKORPIJA 

LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti buran i moguće je da ćete upasti u konflikt sa izabranom osobom. POSAO: Ako ste u partnerskom poslu, imaćete velikih problema. ZDRAVLJE: Stabilno.

STRELAC

LJUBAV: Vaš ljubavni život neće vam biti najbitniji, bavićete se drugim sferama života. POSAO: Mogli biste dobiti neki novac koji već duže vreme očekujete. ZDRAVLJE: Promenljivo.

JARAC 

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je nedostupan. Moguće je čak da razmišljate o nekome koga ne poznajete lično. POSAO: Ako imate porodični biznis, imaćete problema. ZDRAVLJE: Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

VODOLIJA  

LJUBAV: Imaćete prilike da upoznate ekscentričnu osobu s kojom ćete se poistovetiti. POSAO: Osoba od uticaja pomoći će vam u karijeri. Moguće je da ćete promeniti posao. ZDRAVLJE: Osetljivo.

RIBE  

LJUBAV: Situacija u vašem ljubavnom životu će stagnirati. Moraćete da budete vrlo strpljivi. POSAO: Bez promena u ovoj sferi života. ZDRAVLJE: Gljivična infekcija.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno
Društvo

Onkolog: Moguće napraviti vakcine i lekove protiv raka za svakog čoveka posebno

Zahvajujući tome što sada znamo kako naš genom izgleda i šta mu je funkcija, postoje mogućnosti da napravimo nešto za svakog čoveka pojedinačno, odnosno da se prave personalizovane vakcine i lekovi da ciljano lečimo bolest raka kod određenog pacijenta, izjavio je danas onkolog prof.dr Vladimir Kovčanin povodom personalizovane vakcine za rak koju razvija ruski naučnik Aleksandar Gincburg, a koja je trenutno u fazi pretkliničkih istraživanja.

18.06.2024

14:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija