• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2024

07:21

Najmračnije strane horoskopskih znakova! Kriju ih kao zmija noge

Shuterstock

Horoskop

Najmračnije strane horoskopskih znakova! Kriju ih kao zmija noge

Podeli vest

Svaki horoskopski znak krije svoje tajne i nesigurnosti koje se ne vide na prvi pogled.

Evo šta svako od njih brižno skriva od sveta.

Ovan

Iako deluje kao ratnik za svoja uverenja, duboko u sebi Ovan se oseća nesigurno i često sumnja u svoje sposobnosti.

Bik

Bik se ponosi stabilnošću i sigurnošću koju stvara, ali iznutra misli da ne daje sve od sebe i da je njegov osmeh samo maska.

Blizanci

Blizanci su duša svake zabave i pokretač komunikacije, ali često osećaju da im se život raspada i da je sve pred raspadom uprkos trudu da prigrle svoju prirodu.

Foto: Shuterstock

 

 

Rak

Rak poseduje urođene roditeljske veštine i vrednuje porodične odnose, ali mu ideja tradicionalnog porodičnog života predstavlja izazov i zapravo ne želi imati decu.

Lav

Lav je samopouzdan i hrabar, no u sebi žudi za jednostavnijim životom sa manje drame, te je zapravo jednostavna osoba sa jednostavnim potrebama.

Devica

Devica je analitična i racionalna, uvek spremna da pomogne drugima, ali se oseća krivo i posramljeno kada treba da traži pomoć za sebe.

Vaga

Vaga teži harmoniji i sklada u svom i tuđim životima, ali oseća da je njen život daleko od tog ideala i često se oseća kao prevarant.

Foto: Shuterstock

 

 

Škorpija

Škorpija privlači ljude i ima duboke odnose, ali zapravo često teži samoći i obožava vreme provedeno u vlastitom društvu.

Strelac

Strelac voli avanture i preuzima rizike, ali je stalno zabrinut da li je napravio pravu odluku i često žali zbog prošlih odluka.

Jarac

Jarac voli strukturu i dugoročne planove, ali potajno žudi za spontanošću i manje opterećenim životom, ne znajući kako to da postigne.

Vodolija

Vodolija je borac za pravdu i tragač za istinom, ali oseća se iscrpljeno od stalne borbe i ponekad se bori samo zato što se to očekuje od nje.

Ribe

Ribe su sanjari i iscelitelji, uvek spremni da pomognu drugima, ali osećaju ogroman pritisak da ostvare svoje snove i leče tuđe rane, često se osećajući preopterećeno očekivanjima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija