• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2024

20:00

Ovaj horoskopski znak će završiti u dugovima, bez prebijene pare! Bolje mu je da prespava 2024!

Shuterstock

Horoskop

Ovaj horoskopski znak će završiti u dugovima, bez prebijene pare! Bolje mu je da prespava 2024!

Podeli vest

Na udaru sudbine u drugoj polovini godine naći će se jedan znak kome je bolje da prespava naredne mesece.

U pitanju je  horoskopski znak – Jarac.

Zemljani znak koji je pod direktnim uticajem Saturna navikao je da na nogama istrpi udarce, da padne i ustane. Poznati su po svojoj marljivosti i upornosti, za njih ne postoji nemoguće.

Foto: Shuterstock

 

Njima je u životnom horoskopu „upisano“ da se tokom života suočavaju se sa brojnim preprekama, a probleme rešavaju hiruški precizno. Karijera i uspeh su im prioritet, pa ne postoji stvar koju neće uraditi kako bi se domogli vrha o kome sanjaju.

U drugoj polovini godine Jarčevi se susreću upravo sa izazovima na polju karijere. Posao u koji su godinama ulagali neće ići onako kako su planirali. Povrh svega ulaze i u finansijske probleme što će im veoma teško pasti.

Foto: Shuterstock

 

Manjak novca će im doneti nervozu, kao i smišljanje preciznog plana kako da iz problema izađu.

Važno je da budete pažljivi s novcem, ne trošite više nego što imate i tri puta razmislite pre nego što donesete bilo kakvu važnu odluku.

Foto: Shuterstock

 

 

Problema će biti i na polju ljubavi.

Razlike između vas i partnera će odjednom postati nepremostive, kao da između vas zjapi ogromna rupa, a vi ne znate kako da je pređete.

Važno je da ostanete smireni i hladne glave kako biste izbegli žestoke svađe i verbalne sukobe.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija